2024. április 19. - Emma

Közkedvelt férfi lábbelik listája

Az ember azt gondolná, hogy a férfiak kevesebb cipővel “járnak”, mint a nők, azonban ez nem mindig így van. Valójában az úriemberek számára is fontos a jó megjelenés, s ezt minden szezonban minőségi lábbelikkel tehetik teljessé. De milyen darabokat kötelező beszerezni egy férfinak?
2022. február 14. hétfő 09:24 - HírExtra

A következő pár sorban most együtt átrobogunk a “must have” listán, és felfedezzük a férfi cipők világát! Tarts velem és lehet, hogy a saját listádat is bővítheted!

Bélelt férfi bakancsok

Talán az időjárás gyakran inkább őszies, ettől függetlenül akadnak olyan napok, hetek a téli időszakban, amikor bizony nem mindegy, hogyan öltözködünk. Aggodalomra azonban semmi ok! Csupán annyi a dolgunk, hogy a megfelelő lábbelit válasszuk ki!

A férfi bakancsok egyszerűen nem mennek ki a divatból, ezért neked is tartogatnod kell egyet a télre! Ezek többnyire vízállóak, rendkívül tartósak és szinte bármihez passzolnak. Felveheted őket farmerrel és melegítővel is. Különlegesen meleg bélésüknek köszönhetően pedig biztosak lehetünk abban, hogy nem fázik majd bennük a lábunk.

Őszi-tavaszi lábbelik

Az átmeneti időszakban nincs meleg, de már annyira hideg sem. Ekkor a legtöbben a strapabíró félcipők mellett döntenek. Ezeket úgy tervezték meg, hogy a szélesebb lábú férfiak is megtalálják a hozzájuk illő darabot. A fűzős termékek a mai napig népszerűek, s a legférfiasabb árnyalatokban kaphatóak.

Aztán ott a másik lehetőség is, a bokacipő. Kínálata elég nagy, fűzős és cipzáros lábbelik egyaránt beszerezhetőek. Pehelykönnyű kialakításuk legnagyobb előnye, hogy 30%-kal több helyet biztosít a lábfejeknek, mint bármely más modell.

A Rieker férfi cipő speciális fazonnal, szerkezettel vált a legkedveltebb lábbelivé. A kollekcióban mindenki rálel az ideális darabra. Amennyiben más márkák kínálatában is szívesen böngésznél, akkor válogass a LifeStyleShop webáruház férfi Rieker cipő kategóriájában!

Csak elegánsan!

Elérkeztünk a “must have” listánk utolsó állomásához, amely az elegáns lábbeliket jelöli. Amennyiben neked is nap mint nap öltönyt kell hordanod, akkor természetesen nem húzhatsz bakancsot a lábadra.

Az elegáns Rieker bőr bokacipők viszont kitűnően passzolnak eme nemes öltözékhez is. Bármilyen alkalom is közeleg, amely során tökéletes megjelenést kell produkálnod, a cipőkérdés ezzel megoldva. 

Az ilyen termékek sajátossága, hogy jól mutatnak egy lazább összeállításban, például egy mintás nadrággal, garbós pulóverrel és szövetkabáttal is. Ugyanakkor a teljes öltönyszettet szintén maximálisan kiegészítik. 

Az pedig, hogy fekete vagy barna árnyalatú lábbelit választasz, már rajtad áll, ám igyekezz a ruháidhoz igazítani azt. 

Ha neked is van egy listád, amin az álomcipők szerepelnek, akkor itt az ideje kihúzni azokat és megvásárolni a legjobb minőségű produktumokat!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását