2024. április 18. - Andrea, Ilma

Különleges fonal egy kis fűszerrel

A Lana Gatto fonal neve biztosan nem cseng ismeretlenül azoknak, akik otthon vannak a kötés-horgolás világában. A márkánál az idei év őszi-téli kollekciója a pompás égi jelenségekről és az elmaradhatatlan fűszerekről szól. Olyan fűszerekről, melyekkel garantáltan nem lesz unalmas az alkotás.
2021. december 16. csütörtök 07:11 - HírExtra

Lana Gatto Paprica: egy paprika, amely csöppet sem csípős

A Lana Gatto Paprica fonala még a legkritikusabb kézművesek tetszését is elnyeri, köszönhetően finomságának és puhaságának. Nem is csoda, hogy ennyire simogató, hiszen 43% alpaka gyapjúból és 19% gyapjúból készült, emellett 18% szintetikus szál és 12% fényes szál alkotja. Ez utóbbi teremti meg a fonal fényességét, valamint fogja össze a szöszölődős szálakat. A fénylő részletek előtűnése különleges megjelenést kölcsönöz a fonalnak, kicsit olyan, mintha ragyogó láncszemekből állna. 

A kötés mesés lesz és vastag, 6-os tű használata ajánlott hozzá. A csillogó szálak ünnepi hatást kölcsönöznek a fonalból készült ruháknak, így alkalmi viselet elkészítésére is kiválóan alkalmas. Szemet gyönyörködtető stólák, bolerók, vállmelegítők készíthetők belőle, de téli kiegészítők - így sapkák, sálak, nyakmelegítők - is.

A Butika.hu kötőfonal kínálata egyébként is páratlan, de a Lana Gatto Paprica kiemelkedik mind közül. Bár szöszös és vastag, egyáltalán nem szúrós, sőt hihetetlenül puha és selymes tapintású. Öröm viselni és dolgozni is vele. Bármilyen belőle készült termék mesésen mutat majd, és rengeteg típusú minta szerint alakítható. Az ünnepeket ragyogóvá teszi majd egy ilyen fonalból készült ruhadarab, akár saját célra, akár pedig ajándékba készül. 

A Lana Gatto a színvonalas termékek kedvelőinek

A Lana Gatto igazi luxusfonal, mely már 1900 óta látja el a kötés-horgolás kedvelőit jobbnál-jobb fonalakkal az olasz Tollegno márka ölelésében. Kizárólag kiváló minőségű, messze földön híres fonalakat hoznak létre, így a márka neve egyet jelent a magas színvonallal. A Lana Gatto fonalak között megtalálhatjuk a pamutból, a gyapjúból, a mohanirból, a merinói gyapjúból és a cukornádból készült fonalakat is, melyek mind természetes összetételűek, szintetikus anyagokat kizárólag kiegészítő jelleggel tartalmaznak. 

A gyártás teljes folyamata minőségellenőrzés alatt áll, így az alapanyagok kiválasztása és az előállítás is. Az elkészült fonalak milyenségét is szigorúan ellenőrzik a folyamat végén, így a vásárlókhoz tényleg csak a legjobb fonalak kerülnek. Az előállítás során nagy figyelmet fordítanak a környezetvédelemre is, a gyártás során felhasznált vizet rendszeresen tisztítják, az elektromos áram előállítására pedig napelemeket használnak. Minden fázisban nagy hangsúlyt fektetnek az új technológiák alkalmazására. Így ezek a fonalak tökéletesek lesznek a velük dolgozók és a termékeket viselők számára is. Ráadásul a környezet sem károsodik az előállítás során.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását