Közkedvelt férfi lábbelik listája

Az ember azt gondolná, hogy a férfiak kevesebb cipővel “járnak”, mint a nők, azonban ez nem mindig így van. Valójában az úriemberek számára is fontos a jó megjelenés, s ezt minden szezonban minőségi lábbelikkel tehetik teljessé. De milyen darabokat kötelező beszerezni egy férfinak?

A következő pár sorban most együtt átrobogunk a “must have” listán, és felfedezzük a férfi cipők világát! Tarts velem és lehet, hogy a saját listádat is bővítheted!

Bélelt férfi bakancsok

Talán az időjárás gyakran inkább őszies, ettől függetlenül akadnak olyan napok, hetek a téli időszakban, amikor bizony nem mindegy, hogyan öltözködünk. Aggodalomra azonban semmi ok! Csupán annyi a dolgunk, hogy a megfelelő lábbelit válasszuk ki!

A férfi bakancsok egyszerűen nem mennek ki a divatból, ezért neked is tartogatnod kell egyet a télre! Ezek többnyire vízállóak, rendkívül tartósak és szinte bármihez passzolnak. Felveheted őket farmerrel és melegítővel is. Különlegesen meleg bélésüknek köszönhetően pedig biztosak lehetünk abban, hogy nem fázik majd bennük a lábunk.

Őszi-tavaszi lábbelik

Az átmeneti időszakban nincs meleg, de már annyira hideg sem. Ekkor a legtöbben a strapabíró félcipők mellett döntenek. Ezeket úgy tervezték meg, hogy a szélesebb lábú férfiak is megtalálják a hozzájuk illő darabot. A fűzős termékek a mai napig népszerűek, s a legférfiasabb árnyalatokban kaphatóak.

Aztán ott a másik lehetőség is, a bokacipő. Kínálata elég nagy, fűzős és cipzáros lábbelik egyaránt beszerezhetőek. Pehelykönnyű kialakításuk legnagyobb előnye, hogy 30%-kal több helyet biztosít a lábfejeknek, mint bármely más modell.

A Rieker férfi cipő speciális fazonnal, szerkezettel vált a legkedveltebb lábbelivé. A kollekcióban mindenki rálel az ideális darabra. Amennyiben más márkák kínálatában is szívesen böngésznél, akkor válogass a LifeStyleShop webáruház férfi Rieker cipő kategóriájában!

Csak elegánsan!

Elérkeztünk a “must have” listánk utolsó állomásához, amely az elegáns lábbeliket jelöli. Amennyiben neked is nap mint nap öltönyt kell hordanod, akkor természetesen nem húzhatsz bakancsot a lábadra.

Az elegáns Rieker bőr bokacipők viszont kitűnően passzolnak eme nemes öltözékhez is. Bármilyen alkalom is közeleg, amely során tökéletes megjelenést kell produkálnod, a cipőkérdés ezzel megoldva. 

Az ilyen termékek sajátossága, hogy jól mutatnak egy lazább összeállításban, például egy mintás nadrággal, garbós pulóverrel és szövetkabáttal is. Ugyanakkor a teljes öltönyszettet szintén maximálisan kiegészítik. 

Az pedig, hogy fekete vagy barna árnyalatú lábbelit választasz, már rajtad áll, ám igyekezz a ruháidhoz igazítani azt. 

Ha neked is van egy listád, amin az álomcipők szerepelnek, akkor itt az ideje kihúzni azokat és megvásárolni a legjobb minőségű produktumokat!