2024. március 2. - Lujza

Dagad a korrupciós botrány

A minisztériumok fele korrupciós gyanúba keveredett, a Karmelitáig érnek a szálak – reagált az MSZP a kormányinfón elhangzottakra.
2022. február 4. péntek 09:21 - HírExtra

Az MSZP közleménye: 

Gulyás Gergely szerint egy minisztériummal kapcsolatban sem vetődött fel a korrupció gyanúja a Rogán-Schadl botránnyal összefüggésben. Ezúton akkor emlékeztetnénk a minisztert, hogy a lehallgatási jegyzőkönyvek és a nyomozati iratok konkrétan megnevezik Rétvári Bencét, az EMMI államtitkárát, Steiner Attilát, az ITM államtitkárát, Rogán Antal miniszter kabinetfőnökét, Süli János tárca nélküli minisztert és államtitkárát, Kovács Pált. 

Nemhogy egy minisztérium, hanem konkrétan a minisztériumok fele gyanúba került. A kérdés már csak az, hogy kikkel és milyen üzleteket kötött Völner Pál a minisztériumokon átívelő korrupciós botrányban. 

A Fidesz-kormány egyre több tagjáról derül ki, hogy különböző módokon érintettek a végrehajtó maffiával kapcsolatos korrupciós botrányban, így pedig egyre nehezebben hihető, hogy a mindent halló és mindenről tudó miniszterelnök tudomása nélkül történt volna mindez. 

Ezek az ügyek mutatják be a Fidesz-rezsim valódi politikájának lényegét, amely csak a hatalomról és a korrupcióról szól. Az MSZP azonban elkötelezett amellett, hogy a kormányváltást követően a Fidesz korrupt, egy szűk elit érdekeit szolgáló rendszere helyett egy demokratikus, szociális és igazságos Magyarországot hozzon létre

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását