2024. március 29. - Auguszta

Orbán jövöje a valódi népszavazási tét

Donáth Anna, a Momentum elnöke és EP képviselője, a Facebookon kommentálta, hogy a parlament megszavazta a homofób népszavazás megtartását. Donáth szerint 2022-ben egyetlen valós népszavazás lesz, az pedig arról, hogy Orbán Viktor távozzon a hatalmából.
2021. december 1. szerda 08:16 - HírExtra

"Orbán Viktor parlamentje az imént szavazta meg, hogy a csak a fantáziájukban létező “kötelező nemváltó műtétekről” és hasonló homofób hazugságokról “népszavazzunk” a tavaszi országgyűlési választással egy időpontban.” – kezdi posztjában a Momentum politikusa.

A kormány azzal indokolja a népszavazás időpontját, hogy így spórolnak rajta, azonban Donáth Anna szerint azzal lehetne igazán spórolni, ha a propagandaminisztérium nem kommunikálna kitalált hazugságokról.

„Az viszont biztos, hogy lesz népszavazás jövő áprilisban. Egy valódi: arról, hogy Orbán Viktor végre távozzon a hatalomból, hogy az embertelen, gyűlöleten és lopáson alapuló rendszere helyére egy igazságos Magyarországot építhessünk. Erről döntünk jövő tavasszal.” – zárja bejegyzését a Momentum elnöke.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását