2024. március 19. - József, Bánk

Fekete-Győr megint nyert Lőrinccel szemben

Fekete-Győr András, a Momentum alapítója és listavezetője, a közösségi oldalán számolt be arról, hogy immár harmadjára is pert nyert Mészáros Lőrinccel szemben.
2021. november 24. szerda 17:30 - HírExtra

Tavasszal beszéltem részletesen arról több interjúban, amivel Magyarországon mindenki tisztában van: hogy Mészáros Lőrinc Orbán Viktor strómanja. Emiatt Mészáros engem beperelt.” - ismertette a helyzetet a Momentum politikusa.

Ma a polgári per elsőfokú ítélethirdetése volt, amelyen már Mészáros ügyvédje sem jelent meg. „Az eredmény borítékolható volt: harmadjára győztük le Mészáros Lőrincet a bíróságon, harmadjára mondták ki, hogy lehet azt mondani, hogy bűnöző.” - tette hozzá Fekete-Győr András.

Fekete-Győr szerint az indoklás egyértelmű: “A miniszterelnökhöz fűződő személyes kapcsolatára, a közbeszerzések során vállalkozásai által elnyert közpénzekre” is tekintettel tűrnie kell a magyar adófizetők nevében tett kijelentéseimet, azért engem nem perelhet.”

„Az egész ügy persze nem rólam szól, hanem arról, hogy mit képesek megengedni maguknak a hatalom emberei: szétlopják az országunkat, és még ők vannak felháborodva, ha bűnözőnek nevezik őket. Én azért fogok dolgozni, hogy Magyarország végre egy olyan szabad, európai országgá váljon, ahol nem strómanok és oligarchák élősködnek rajtunk, ahol a közös pénzünket nem ellopják, hanem a jövőnkbe fektetik.” - írja posztja végén a Momentum alapítója.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását