2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Észak-Macedóniában szigorítanak

Mivel három nap alatt több mint hatszáz fertőzöttet regisztráltak Észak-Macedóniában, a kormány szigorított a korlátozásokon, betiltotta a fellépéseket a vendéglátóhelyeken és korlátozta a vendégek számát is.
2020. október 5. hétfő 11:32 - HírExtra

A diszkók és klubok működését tavasszal tiltották be, és azóta sem engedélyezték, míg az éttermek nyár óta újra üzemelhetnek, és fellépéseket is szervezhettek eddig. Az észak-macedón kormány vasárnap esti döntése értelmében sem énekesek, sem DJ-k nem léphetnek fel a jövőben egyik vendéglátóhelyen sem, és egy asztalnál az eddig megengedett tizenkettő helyett már csak négyen ülhetnek.
    
A Nyugat-Balkánon - Horvátországot kivéve - vasárnapról hétfőre 567-tel nőtt az igazolt fertőzöttek és tizeneggyel a halálos áldozatok száma.
    
Hétfőre a regisztrált fertőzöttek száma Szerbiában 59-cel 33 901-re, Koszovóban 56-tal 15 814-re, Észak-Macedóniában 191-gyel 18 806-ra, Montenegróban 193-mal 11 554-re, Bosznia-Hercegovinában pedig 68-cal 28 302-re emelkedett.
    
Szerbiában az utóbbi 24 órában eggyel 754-re, Észak-Macedóniában hárommal 756-ra, Bosznia-Hercegovinában kettővel 885-re, Montenegróban pedig öttel 179-re emelkedett a halottak száma. Koszovóban az utóbbi napon nem volt halálos áldozata a Covid-19 betegségnek, így a halottak száma 630 maradt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását