2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Új vasúti járat Bécsbe

A RegioJet július 31-től új, naponta kétszer oda-vissza közlekedő vasúti járatot indít a Budapest-Bécs (Wien)-Brünn (Brno)-Prága (Praha) útvonalon - közölte a cseh magántulajdonú vasúttársaság hétfőn az MTI-vel.
2020. július 20. hétfő 16:41 - HírExtra

Az új útvonalon a magyarországi üzemeltető a szintén magánkézben levő Continental Railway Solution Kft. lesz.
    
A járatokon low-cost, standard, relax és business kocsiosztályra lehet jegyet váltani. A legkedvezőbb egyirányú jegyek Budapest és Bécs, valamint Budapest és Brünn között 9 eurótól indulnak, míg Budapest és Prága főpályaudvara között 16 eurótól elérhetőek online. A menetjegyek minden kocsiosztályon tartalmazzák a helybiztosítást, illetve a nyomtatott sajtótermékek, valamint a nagysebességű internetelérés használatát.
    
A standard osztályon található Astra kocsikban ülésbe épített multimédiás képernyők vannak. A standard, relax valamint a business osztályokon az utazók számára térítésmentesen kávét, ásványvizet szolgálnak fel. A helyben felszolgált ételek és snack-ek közül valamennyi kocsiosztályon lehet online rendelni.
    
A vonatokra Magyarországon Budapesten a Déli és a Kelenföld pályaudvaron, valamint Győrben, Mosonmagyaróváron és Hegyeshalmon lehet fel- és leszállni. A járatokat belföldi utazásra nem lehet igénybe venni.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását