2024. március 19. - József, Bánk

Próbanaposból vezető

Legtöbbünk hasonló képen kezdi karrierje pályafutását. Megismer pár céget, teszteli és próbára teszi tudását és saját magát. Minden egy próba nappal kezdődik, majd ha a vezető lát bennünk fantáziát, akkor hosszú távú lehetőséget is kaphatunk. Keményen és jól kell dolgoznunk, meg kell ismernünk a kollégákat, a főnököt, a termelést, a vállalkozást, a vásárlókat, hiszen csak ezek tudatában vagyunk képesek előre lépni.
2020. január 16. csütörtök 13:42 - HírExtra

 

Az előre lépéshez nem elég csak keményen dolgozni. Fontos, hogy rendelkezzünk a megfelelő szakképzettséggel és tanulmányokkal, hiszen sok helyen elvárás és követelmény a felsőfokú végzettség vagy épp a megfelelő idegen nyelv ismerete. Ennek hiányában nehezebben tudunk ezekre pályázni. Ha élet és karrier célunk között valóban a vezetői beosztás szerepel, akkor érdemes a követelményeit időben teljesíteni. A felsőfokú végzettséget, vagy épp az idegen nyelv elsajátítása elsőre hatalmas kihívásnak bizonyulhat, azonban nem lehetetlen.

E mellett fontos, ha az ember a tudásához párosuljon a vezetői kompetencia. Ilyen a jó beszélőképesség, a karizma és a magabiztosság. Egy vezető képes kiállni nyilvánosság elé, ha a munkája úgy hozza. Magabiztosan tart előadásokat, megnyerő személyiséggel rendelkezik, és ami talán a legfontosabb, képes csapatban és csapatként dolgozni. Egy jó vezető nem csak a feladatokat ossza le, de ért hozzájuk, és ha kell képes segíteni kollégáinak. 

A vezetői állásokat sehol sem kínálják nekünk tálcán. Azokért mindig megkell dolgozni. A kaposvári állás azonnal  weboldalon, online kereshetünk a város állásai között, és akár azonnal jelentkezhetünk rájuk. Vezetői állásokkal itt sem fogunk találkozni, azonban az ahhoz vezető utat megtalálhatjuk.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását