2020. január 20. - Fábián, Sebestyén

Milyen C-vitaminnal erősítheted gyermeked immunrendszerét?

Ahogy beköszöntenek az igazán hideg napok, gyermekeink szervezetét még inkább óvnunk és erősítenünk kell, ha nem akarjuk, hogy a hűvös hónapok nagyobb részét otthon töltsék a különféle betegségek miatt.
2019. november 19. kedd 17:55 - HírExtra

Melyek az immunerősítés alapjai? 

Manapság divatos lett a tudatos táplálkozás, a speciális étrend és a minél nagyobb mennyiségű zöldségek, gyümölcsök és vitaminok szervezetbe vitele, más kifejezéssel élve mostanában “trendi” lett egészségesen élni. 

Ha gyermekeink étrendjébe már egészen kicsi kortól beépítjük a napi zöldség- és gyümölcsfogyasztást, azzal egészséges táplálkozásra neveljük őket, ráadásul az immunrendszerük erősítéséről is teszünk. 

Azonban a zöldségek és gyümölcsök fogyasztása önmagában még kevés lehet, főleg ha főzéssel, sütéssel jelentősen csökkentettük vitamintartalmukat. 

Gyermekünk számára az egészség a legnagyobb kincs 

Az embert valahogy mindig jóleső érzés tölti el, mikor önfeledten játszadozó, rohangáló és nevetgélő gyerekeket lát akár az utcán, egy parkban vagy egy játszótéren. Éppen ezért nincs az a csúcsszuper játék, ami jelentőségét tekintve akár csak meg tudná közelíteni az egészség szerepét. A legnagyobb ajándék tehát az, ha a gyermekünk egészséges, mint a makk.

Sajnos egészségüket számtalan tényező veszélyezteti, közösségben eleve nagyon könnyen terjednek a vírusok, akinek pedig nem elég erős az immunrendszere, gyorsan ágynak eshet. 

Éppen ezért fontos a C-vitamin megfelelő pótlása, ami nagyban segíthet az immunrendszer támogatásában és a keringő fertőzésekkel szembeni ellenálló képesség kialakításában. 

Azonban C-vitamin és C-vitamin között is lehet óriási különbség és a valódi „szupererőt” a liposzómás formában elérhető típus jelképezi, mint például az Altrient® C. Egyszerűen, folyadék formájában fogyasztható a reggeli gyümölcslé mellé és a gyermek örökké hálás lesz a jótékony hatásaiért.

A legjobb eredményt akkor érhetjük el, ha kiegészítésként liposzómás multivitamint is juttatunk a gyerkőc szervezetébe, aki ez által zökkenőmentesebben vészeli majd át a stresszes időszakokat, tovább lesz képes koncentrálni a suliban, esténként kellemesebben alszik, kiegyensúlyozott lesz és csak úgy pezseg az energiától.

 

Hogyan vegyük rá a gyermeket a rendszeres vitaminfogyasztásra? 

A gyerekek számára sokszor nehézséget jelent a kapszulák, pasztillák bevétele, a “kanalas gyógyszereknek” pedig általában borzalmas az íze. 

Ha sem a kapszula, sem pedig a kanalas gyógyszer nem megoldás, akkor mi maradt? 

Szerencsére már létezik olyan liposzómás C-vitamin, amely gél állagú, ennek pedig két óriási előnye van. 

Először is a gélt beletehetjük egy kis gyümölcslébe, így a gyerkőc könnyen meg tudja inni, és még kellemetlen mellékíztől sem kell tartania.

Másrészt, mivel a gél külön kis tasakokba csomagolva érkezik, nem kell attól tartanotok, hogy elveszíti hatékonyságát, mindig csak azt a tasakot kell megbontanotok, amelyiket éppen beveszi. 

Elfelejtheted a mesterséges adalékokat! 

Az Altrient® termékcsalád egyik előnye, hogy a többi táplálékkiegészítőhöz viszonyítva teljesen természetesek, cukrozatlanok és rendkívül tiszták. Nem tartalmaznak mesterséges adalékokat, tartósítószereket, cukrot, tejszármazékot, szóját vagy állati összetevőket. 

Ha gyermekeddel szívesen kipróbálnátok, az Egészség.eu Webáruházában beszerezheted ezt a különleges liposzómás vitamint, ráadásul több doboz rendelése esetén kedvezményt is kapsz.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Tudomány témában
Ha Önön múlna, melyik tudományágat támogatná, globális szinten?
Űrkutatás mindenekfelett!
A tengerek mélyének kutatása, igazán megérne pár milliárd dollár pluszt
Az emberi agy kutatását tartom fontosnak és ezt is támogatnám
A múlt, számos titkot rejt: több, jobban felszerelt régészeti csapatra és feltárásra lenne szükség
Nem foglalkoztat a tudomány
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását