2024. március 29. - Auguszta

A Gemini Man máris nyert egy díjat

Nagy sikert aratott Will Smith budapesti koncertje, amelyet új filmje, a nálunk forgatott Gemini Man bemutatója alkalmából adott a Bazilika előtt, de maga a mozis produkció is megkezdte diadalútját, pedig a nagyközönségnek még be sem mutatták.
2019. szeptember 28. szombat 20:11 - HírExtra
 
A filmben Will Smith saját fiatal klónja ellen küzd, és Junior karakterét forradalmi technikai újítással hozták létre. Ezen kívül is több technikai bravúrt vonultat fel a produkció, ezért érdemelte ki az Entertainment Technology Lumiére Awardot.

A díjat a film gyártói, a Paramount stúdió és a Skydance vehetik át október 28-án.

A Gemini Man további különlegessége a fiatal karakter létrehozásának technológiáján kívül, hogy több formátumban lesz elérhető a mozikban. Látható lesz hagyományos, azaz 24 képkocka per másodperc változatban, de egyes mozikban 60, illetve 120 képkocka per másodperces, úgynevezett 3D+ formátumban is láthatják a nézők.

Ez utóbbi olyan szuperéles képfelbontást jelent, hogy a film a vásznon a valóság tökéletes illúzióját kelti. A Gemini Man ráadásul 2D, 3D, 2D 4DX, 2D IMAX és 2D ScreenX változatban is mozikba kerül majd. Ilyen változatosság még nem fordult elő a filmtörténetben, s a produkció ennek megfelelően elképesztő látványvilággal csábítja a mozibarátokat.
Forrás: UIP
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását