2024. április 23. - Béla

Tom Hanks és Will Smith a legmegbízhatóbb

Tom Hanks a második, Will Smith pedig a nyolcadik a Forbes magazinnak azon a James Earl Jones veterán színész által vezetett listáján, amelyre azok a hírességek kerültek, akikben az amerikaiak a leginkább megbíznak.
2010. január 26. kedd 12:38 - HírExtra
A neves folyóirat internetes kiadása számára készült felmérésben arra voltak kíváncsiak, hogy a hitelesség, az ismertség és a megjelenés alapján kik azok a neves emberek, akikben a leginkább megbíznak.

Az összesítés alapján a 79 éves, fekete bőrű James Earl Jones végzett az első helyen: a színész 50 éves színpadi és filmes pályafutással büszkélkedhet, és elsősorban mély, megnyugtató hangja miatt közkedvelt. A veterán sztár többek közt a Csillagok háborújában Darth Vadernek kölcsönözte hangját, de ő szólaltatta meg Az oroszlánkirályban Mufasza figuráját is.

Második Tom Hanks lett, a lista harmadik helyén pedig a Vissza a jövőbe trilógiából ismertté vált Michael J. Fox végzett. A régóta Parkinson-kórral küzdő színész az utóbbi években a betegség elleni küzdelmével és a kritikusok által magasztalt epizódszerepeivel hívta fel magára a figyelmet.

Az amerikaiak Mike Rowe televíziós személyiségben is bíznak, ő került a lista negyedik helyére. Az ötödik helyen Morgan Freeman szerepel, őt a hatvanas évek óta a pályán lévő Sally Field színésznő követi, akit mostanában a Testvérek című sorozatban láthat a közönség.

Ron Howard Oscar-díjas rendező a hetedik helyen végzett, az első tízben még Will Smith, Bill Cosby komikus és Denzel Washington szerepel még.

"A listán szereplők általában a vásznon és azon kívül is megnyerő emberek, akiknek a magánéletben is sikerült megtartaniuk azt, amit kivívtak maguknak, vagyis a közönség tiszteletét" - fogalmazott Lacey Rose, a Forbes munkatársa, aki hozzátette: a hírességek megítélése alakíthatja befolyásukat és fényűző szerződéseiket is. Utalt Tiger Woods golfozó közelmúltban kirobbant szexbotrányára, amely ahhoz vezetett, hogy a korábban közkedvelt sportoló jó néhány támogatóját elvesztette, mert a közvélemény elfordult tőle.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását