2024. március 29. - Auguszta

Készül a Men in Black három

Gyülekeznek a fekete öltönyösök: a Sony Pictures belevágott a Men in Black - Sötét zsaruk harmadik részének előkészítésébe.
2009. október 30. péntek 11:42 - HírExtra
A sci-fi vígjáték forgatókönyvét Ethan Cohenre bízták, az első két epizódot is jegyző Barry Sonnenfeld pedig hajlandóságot mutat a rendezésre, bár konkrét ajánlatot még nem kapott a stúdiótól - számolt be a The Hollywood Reporter.

A forgatás 2010-ben kezdődhetne, amennyiben a film sztárjai, Will Smith és Tommy Lee Jones, a Földön élő földönkívüliek ügyes-bajos dolgaival foglalkozó szervezet sötét öltönyös ügynökei is rábólintanak a tervre.

Bár felröppent a pletyka, hogy Smith-t érdekelné a folytatás, egyelőre nem kötelezte el magát a produkció mellett, és Jones hozzáállása is bizonytalan.

A Sony már áprilisban bejelentette, hogy tervei között szerepel a MIB3. Igaz, hogy a MIB2 óta is hét év telt már el, de a megkezdett széria roppant sikeresnek bizonyult: az első két rész összesen 1,1 milliárd dollár (202 milliárd forint) bevételt hozott.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását