2024. április 16. - Csongor

Határt szabni fémkerítéssel

Bár a fakerítés népszerűsége töretlen, egyre nagyobb az igény a más típusú kerítés megoldásokra is. Az anyaghasználatban a tartósság és az esztétikus kivitel, míg a szerkezetben az egyszerű összeszerelhetőség és a stabilitás a mérvadó. Ha fémkerítést választunk, akkor sem kell lemondanunk a fa természetességéről, hiszen széles skálán választhatjuk ki a nekünk leginkább tetsző színt.
2019. szeptember 18. szerda 17:28 - HírExtra
 

Az egyedi szín igen vonzó a leendő tulajdonos szemében, de talán ami még ennél is fontosabb, hogy ezek a kerítések teljesen gondozásmentesek. A felületkezelésnek és a szerkezeti kialakításnak köszönhetően egy igazán tetszetős és biztonságos megoldást választunk, ha a fémkerítés mellett döntünk.

Acélkerítés

A fémkerítések terén is bőséges a választék. Az acélból készült lécek 3 méterig, a kívánt színben, milliméter pontosan kerülnek legyártásra. A KLIKK technológiával rendelkező elemek, gyorsan és egyszerűen, fúrás és faragás nélkül rakhatók a helyükre. Egy átlagos családi ház esetében akár fél napi munkával már új kerítésünk lehet.


Akinek fontos, hogy ne lássanak be kertjébe, udvarába, annak a sorolt, míg azoknak, akik szeretnék az átláthatóságot biztosítani, azoknak a hézagos elrendezés javasolt. Lehetőség van továbbá vízszintes és függőleges elrendezésre is. Az acéllécek megjelenését a bőséges színpalettából választhatjuk ki, és a lécek mindkét oldala színezett. Ha szeretnénk a fa természetességét is belevinni leendő kerítésünkbe, válasszunk fa hatású színezést!

Alumíniumkerítés

Egy másik vonzó alternatíva az alumíniumkerítés. Kétféle szélességű profillal és négy féle méretben kapható, a kívánt színben. A gondozásmentes alumínium kerítés lécekre 10 év garanciát ad a gyártó. A változatosság és a méretre szabás jegyében számos felhasználási területre javasolt, így kerítésnek, teraszfedésnek, lépcsőkorlátnak vagy éppen kerti pergolának is kiválóan alkalmas.

A levédett rombusz profil lehetővé teszi, hogy az elemek tökéletesen egymásba csúsztathatók, így biztosítva az esztétikus megjelenést. Szerkezete önhordó és könnyű. A szerkezetnek köszönhetően akár meglévő kerítés felújítására is alkalmas. Ha az alumínium kerítés mellett dönt, úgy kérje telefonon vagy e-mailben a gyártó árajánlatát!

Ellenálló és tartós megoldás

Akár az acél, akár az alumíniumkerítés mellett döntünk, megspóroljuk a karbantartásra szánt időt és pénzt. A minőségi felületkezelésnek és szerkezetnek köszönhetően a NÍVÓ kerítései ellenállnak a csapadéknak, fagynak és a szélnek. A forma és színtartó elemek UV-védelemmel vannak ellátva, így a nap sem kezdi ki a léceket. A kerítés az évek múlásával sem veszít eredeti fényéből.

Ha Ön gondozásmentes fémkerítést választ, úgy néhány év alatt megtérül befektetése, hiszen hosszú távon pénzt és időt takarít meg!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását