2024. április 24. - György

Félelemből vezettek áramot a kerítésbe

Nyírmihálydiban a kislétai romagyilkosság utáni félelemből helyeztek áram alá kerítéseket azok a családok, amelyeknek három tagja ellen emberölés bűntettének megalapozott gyanújával nyomoz a rendőrség.
2009. szeptember 4. péntek 10:53 - HírExtra
Mindhárom gyanúsított azt vallotta, hogy az elektromos kerítéseket azért készítették, mert féltek egy esetleges támadástól - mondta Fülöp Gergely.

A százados megjegyezte: az egyik férfi úgy fogalmazott a nyomozóknak, hogy "aki a kert hátsó részéről jön a házam felé, az biztos nem jó szándékkal jön, aki meg gyilkolni jön, ragadjon fenn a dróton".

Csütörtökön fedezte fel az áram alá helyezett kerítéseket a rendőrség Nyírmihálydiban, ahol illegális fegyvertartás gyanújával tartottak házkutatásokat.

Fülöp Gergely pénteki tájékoztatása alapján egy 24 éves férfi és 19 éves élettársa drótkötelet feszített ki az udvaron, amelybe 230 voltot vezettek. A drótra egy lámpát raktak, hogy lássák, mikor van feszültség alatt. Egy másik, szemben lévő házban lakó 45 éves férfi két vezetéket húzott ki az udvarán, amelybe illegálisan vételezett nagyfeszültségi áramot vezetett.

A házkutatások során találtak egy dupla csövű fegyvert és két éles lőszer hüvelyét is. Ebben az ügyben lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés megalapozott gyanújával folyik nyomozás.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

p-Aga
2009. szeptember 4. 11:31
Emberölés bűntette miatt nyomoznak ellenük, áramot vezetnek a kerítésbe. Egyik LOPJA az áramot. Ezek tényleg azt képzelik, hogy nekik már mindent szabad!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását