2024. március 28. - Gedeon, Johanna

MSZP: a Fidesz úgy viselkedik, mint a legaljasabb multi

Az Orbán-kormány a hatalmával visszaélve, megfélemlítéssel, törvénytelenül betiltotta a tanárok szolidaritási sztrájkját - írja az MSZP, majd így folytatja - "A Fidesz ezzel ismét üzent minden munkavállalónak: csak csendben robotoljanak és ne is próbáljanak meg kiállni magukért és másokért. Kuss van!"
2019. március 15. péntek 11:52 - HírExtra
A pát szerint a "Fidesz ezzel a lépésével sárba tiporja a munkavállalók jogait és már a látszatra sem ad. Eddig a dolgozók jogaiért kiálló országgyűlési képviselőket büntette halomra jogtalanul, most pedig Magyarország törvényeit semmibe véve betiltja a dolgozók sztrájkját."

Meg kell erősíteni a munkavállalók jogait! Ezt a célt tűzi ki az MSZP Haza, Szeretet, Európa! programja, mert Orbánnal szemben európai szinten kell kiállni a dolgozókért. Ezért van szükség egy egységes Európai Munka Törvénykönyvre, amely garantálja a sztrájkjogot és megvédi a munkavállalókat az olyan kizsákmányoló törvényekkel szemben, mint a rabszolgatörvény.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását