2021. január 20. - Fábián, Sebestyén

Kiadó frekvenciák

Elfogadta a Budapest 101,6 MHz helyi közösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség frekvenciatervét és a pályázati felhívás tervezetét a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa; az NMHH erről pénteken közleményben tájékoztatta az MTI-t.
2017. május 5. péntek 15:40 - HírExtra
 
A tájékoztatás szerint mindkét dokumentum mától olvasható hirdetményben és a médiatanács honlapján.
A testület véglegesítette a Miskolc 103,0 MHz, a Székesfehérvár 101,8 MHz és a Tatabánya 96,7 MHz rádiós médiaszolgáltatási lehetőségekre vonatkozó pályázati felhívások szövegét. A székesfehérvári és tatabányai kiírások május 8-tól, a miskolci pályázat május 9-től olvasható a Médiatanács honlapján - tudatták.

Jelezték azt is: a miskolci FM1 Rádió üzemeltetőjét 20 ezer forint bírság megfizetésére kötelezte a médiatanács, mert a rádió év eleji vizsgálata szerint heti műsoridejét fél órával megnövelte, viszont közszolgálati műsorokból kevesebbet sugárzott az általa vállaltaknál. A tanács a döntésekor figyelembe vette, hogy a szolgáltató harmadik alkalommal sérti meg a törvény előírásait, és hogy legutóbb több mint három éve követett el hasonló jogsértést.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását