2024. április 29. - Péter

Még 10 nap van a kedvezmény igényléséig

A három vagy több kiskorú gyermeket nevelő családok február 28-ig adhatják le kedvezményes földgázigényléseiket - közölte a Nemzeti Erőforrás Minisztérium szociális, család- és ifjúságügyért felelős államtitkársága.
2011. február 18. péntek 18:15 - HírExtra
A tárca közleményében emlékeztet: a lakosság 2011-ben is a tavalyi áron kapja a földgázt évi 1200 köbméteres fogyasztásig, a háromgyermekes családok pedig ezen túl is gyermekenként 200 köbméter, míg a negyedik gyermektől már gyermekenként 300 köbméter többletgázt igényelhetnek a 2010-es áron.

A kedvezményhez szükséges igénylőlapokat a Magyar Államkincstár január 15-ig postázta a nagycsaládos fogyasztóknak, ők pedig február 28-ig nyújthatják be a Magyar Államkincstár területileg illetékes megyei igazgatóságaihoz.

Hozzáteszik: a kincstár honlapjáról letölthető, illetve a gázszolgáltatóktól is beszerezhető kérelemhez az utolsó gázszámlát kell csatolni. Az árkedvezményre jogosultságot a Magyar Államkincstár állapítja meg, és erről március 31-ig határozatban értesíti a jogosultakat. A támogatás 2011. január 1-jétől visszamenőlegesen érvényes.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását