2024. március 29. - Auguszta

2010 legnagyobb zenei mellényúlásai

Tragikus hírként illik elkönyvelni a könnyűzenében az olyan híreket, amelyek együttesek feloszlásáról és leggyakrabban újabb elvonókúrákról szólnak. 2010 legkínosabb zenei momentumai.
2011. január 9. vasárnap 09:03 - HírExtra
Az amerikai RollingStone magazin idén sem szalasztotta el a lehetőséget, hogy felidézze azokat a zenei eseményeket, amelyek a lehető legrosszabbul sültek el 2010-ben. Michael Jackson a síron túl is kapott kritikát, de Christina Aguilera és Courtney Love sem tehette zsebre amit kapott..
 
A lista kegyetlenül bírálta el azokat az előadókat is, akik ha nem is hajtottak be részegen egy kisboltba, de kiadtak egy nem éppen jól sikerült lemezt, vagy akár rossz módját választottak egy fellépésnek.

Az első

A lista első helyét Kurt Cobain legendás asszonya, Courtney Love foglalja el. Bár az énekesnőt évek óta csak önmaga veszi komolyan, becsülendő, hogy nem mond le művészi karrierjéről. Az alkohol és drogproblémákkal küzdő hölgy idén is megpróbált visszamászni a köztudatba, de kudarcot vallott. Feltámasztotta régi együttesét, a The Hole-t és gyorsan összedobott egy albumot is. A baki csupán az volt, hogy erről a többi tag nem tudott, ami el is altatta a régi rajongók kezdeti lelkesedését. Az album megbukott, a volt tagok kiakadtak, Love pedig továbbra sem lehet büszke párjára, ha letekint a mennyekből.

The Who
 

 
A nagyöreg legendákat is érheti kritika, ami meg is történt a The Who példáját tekintve. Az USA-ban minden nézettségi rekordot megdöntő The Superbowl alatti fellépésüket nem élvezte senki, de legalább megnevettették az embereket. A látható felkészületlenség hiányát megmagyarázhatjuk a spontaneitásba, vagy a tapasztalatba fektetett bizalommal. Arra viszont már nehezebb választ találni, hogy egy fellépő miért mondja több millió ember előtt azt egy focimeccsen, hogy soha nem szerette a focit és nem is érdekli a Superbowl.

Christina Aguilera
 

 
A legszomorúbb a listán Christina Aguilera lehet, akinek éveken át készült albumát nevezték ki az egyik legkínosabb momentumnak. A Grammy-díjas énekesnő producerek tömegét gyűjtötte maga köré és nyilatkozataival elintézte azt is, hogy a szakma számára 2010 egyik legnagyobb eseménye legyen a Bionic megjelenése.

Nos, nagy esemény is lett, csak nem úgy, ahogy Aguilera várta. A lemeznek olyan rossz eladási eredményeket produkált, hogy Angliában rekordot döntött vele, őt pedig tíz év munkásság után elkönyvelték Lady Gaga-hasonmásnak. A kudarc feldolgozása után gyorsan elvált, felszedett jó néhány kilót és év végén még kiverte a biztosítékot az angol X-factorbeli leder és esetlen fellépésével.

Ráadás
 
A tinik kedvence, a szüzességükkel befutott Jonas Brothers legfiatalabb tagja Nick sem járt sikerrel az óévben. Szólóalbumát nem kapkodták el a tinédzserek, de legalább mosolyt csalt vele a kritikusok arcára.
 
Jacko nagy reményekkel kiadott Michael című album lett a pop királyának első olyan kiadványa, amely nem ért el sehol a világon előkelőbb helyezést . Az album promótálására kiadott Hold My Hand videót pedig a szakértők kinevezték az év legviccesebb és legelcsépeltebb négy percének.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

...
2013. május 12. 16:48
Mivel a Zalai Hírlap Online 2012 november 20-tól teljesen más webszolgával jelent meg, eltűnt minden korábbi, sok.sok ezernyi(!!) hozzászólás ott!
Mentsük meg, amit valahol megtalálunk a ZH. hsz. archívokból... :-P
"http://zalaihirlap.hu/cimlapon/20120303_gutorfolde_sutemenysuto_verseny

Eddig összesen 2 hozzászólás érkezett.

* Paraszt Dekameron |
* 2012 03 4 |
* 10:32

Csatlakozom az előttem az óhaját beíró gondolatához, felvetéséhez! :)
A múltat meg kell(ene) örökíteni!
Turizmust lehetne építeni arra a náprádfai történetre.
Ne hagyják ki és veszendőbe ezt az ötletet!
Legalább olyan édes (lehetett anno - két embernek biztosan), mint ezek a mai süti-költemények. ;)

* A náprádfai násznép esete... |
* 2012 03 4 |
* 10:21

Van egy fagylaltos és cukrász süteményes kis furgon, ami nyáron fagyival, télen sütikkel dudál-zenél végig a zalai utcákon.
Ők is beszálltak, avagy egyenesen ők indították ezt el? ;-o
(Nem vagyok ismerős arrafelé, sem a furgonról nem vásároltam, így nem tudom, azért írtam.)

Viszont "a náprádfai lakodalom" és "a náprádfai menyasszony esetéről" szívesen olvasnék egy krónikát abból a nyugalmas nyolcvanas(?) évekből! ;-)"
...2013. május 12. 16:45
Mivel a Zalai Hírlap Online 2012 november 20-tól teljesen más webszolgával jelent meg, eltűnt minden korábbi, sok.sok ezernyi(!!) hozzászólás ott!
Mentsük meg, amit valahol megtalálunk a ZH. hsz. archívokból... :-P
"http://zalaihirlap.hu/helyi_kiadasok-lenti_letenye/20120325_lakodalmas

Eddig összesen 1 hozzászólás érkezett.

a néhai "kekec" | 2012 03 25 | 20:51

Azt a bizonyos valamikor tán a nyolcvanas években megesett náprádfai lakodalmat mikor dolgozza fel végre valaki és akkor akár színpadra is vihetik a sztori olyanra gyúrt változatát - "Paraszt Dekameron" kategóriában?!?
Náprádfa Gutorfölde egyik falurésze. Ott még bőven fellelhető "kútfő" személy, aki emléxik, avagy netán résztvevője is volt a híressé vált eseménynek.

Már írtam a gutori sütemény-verseny cikk alá is egy hasonló hsz.-t ezért: Ne hagyják azt a sztorit elveszni a feledés homályába!
Kereső szavak: náprádfai menyasszony, náprádfai lakodalom.
;-)"
...2013. május 12. 16:44
Mivel a Zalai Hírlap Online 2012 november 20-tól teljesen más webszolgával jelent meg, eltűnt minden korábbi, sok.sok ezernyi(!!) hozzászólás ott!
Mentsük meg, amit valahol megtalálunk a ZH. hsz. archívokból... :-P
"http://zalaihirlap.hu/hirek/20120524_gombaszas_kozben_tevedt_el?FullComment=true#comments

Eddig összesen 12 hozzászólás érkezett, melyek közül a legfrissebbek:

Ui. a krónikástól (mindegy hogy' hívják, nem az a lényeg) | 2012 05 26 | 18:05

Aki ide is ide erőlködi, próbálja belekeverni a politikát, nos az tényleg sajnálatra (sem) méltó paranoid skizofrén és valószínű csak akkor írhat, ha az ápolók ellépnek a nővérpultnál lévő komputertől... XD

A vargánya | 2012 05 26 | 17:48

Sok ostoba ember azért nem talál meg engem, mert itt mered a monitorára és mivel fogalmazni sem képes, fantáziája sincsen, hát egyéb híján gyomorsavat böfög, visszanyel és káromkodik, siránkozik.
Pedig finom vagyok ám sütve-főve.
Csak ki kellene mozdulni értem.
Neten nem vagyok megrendelhető, én máig sem!
;-P
(Kishitűek, ti meg eredjetek, mindjárt kezdődik a tévésorozat, amin függtök.) :)

Szerencsétlen flótás írta: | 2012 05 26 | 17:41

"akinek 32 neve volt | 2012 05 26 | 17:04
Soknevű (fedőnevű, kommunista) barátunk már ebbe is bekavar? A tahóság nem ismer határokat, ugye, szerva?"

Nem kell a butaságot hirdetni, adja azt minden kurta mondatod, böffenésed.

Magadból indulsz ki. A Ságvári a pont a te fajtád, azért jársz ide. :D

zalai népi krónikás (lehetsz akár te is!) | 2012 05 26 | 17:37

Nos hát akkor.
Nem tudom, egyes fontoskodó egyének később törlik-é (elmentett írásból vágom be ide azért, naná, hogy nem ide fogalmazom csupán, hogy a "kedvenc moderátorom" megint azon élvezkedjen, hogy eltünteti - csak azért, mert én írtam, avagy a jó ég tudja miféle okot kreálva az őrmesteri babérjaihoz.

A dobri lány, aki "jól járt". Avagy: "Jól járt, mint a dobri lány!"
(Zalai, e vidéki szólás, állítólag valós alapja van.)

A múlt század elején lehetett tán, még úgy a Nagy-Magyarország idején(?).
Ha jól emléxem(?) úgy mesélték, a Csáktornyai búcsúról tartott hazafelé (akkoriban eljártak innen oda, odáig is a "népek") az a dobri illetőségű és kissé tán gyengébb szellemi képességű fiatal, amolyan eladókorban viruló leányzó.
Ahogy gyalogolt hazafelé, az út szélén megpillantott egy fejszét a fűben.
Nagy örömét nem leplezve megszólalt magában, de hangosan ám!
"Na, én aztán jól jártam! Búcsún is voltam, (ott) meg is ..sztak engemet és még fejszét is találtam!" (Elnézést, de pont így, vulgáris szóval illette az örömszerzése dolgát.) :)
Mire az útszéli árok után közvetlen húzódó kukoricás takarásából kiszólt egy erélyes férfi hang erre (aki ugye a jelek szerint éppen a nagy-dolgát végezte, azért bújt be oda és nem ugorhatott elő...): Az lehet, hogy neked jó napod volt és az sem érdekel különösebben, ha meg is ..sztak, de a fejszémet azt otthagyod! Megértetted!?
A jól-járt dobri lány valószínű iszkolt gyorsan fejsze nélkül és leégve - már amennyire egy ilyen kukább lány tud szégyenkezni egyáltalán.
Ennyi volna ez, az egyik történet.

A másik, az a náprádfai. A menyasszony, a lakodalom története.
Megtörtént, ez sokkal biztosabb, mert a nyolcvanas években lehetett, úgy emléxem.
Mivel élnek - és virulnak(?) - a történet szereplői, minden valószínűséggel, itt óvatosabban lehet a történetet úgymond tálalni. (Kinek hiányzik egy esetleges "pör" ugye.)

Náprádfa Gutorfölde egyik falurésze ősi neve. Ott esett meg, hogy egy esküvő és lakodalom során hatalmas és pikáns botrány kerekedett. (Bár szerintem ilyesmi nem is egyedi eset lehet, hiszen az élet gyakran írhat hasonlót! Nem akarok itt felszarvazott ismerősökről regélni, csak ezt a történetet próbálom betűkbe önteni ide.)
Szóval állt a bál, a lakodalmi hangos dínomdánom, amikor - állítólag - a menyasszony, aki már ifjú asszony volt ugye akkorra, szóval kilopózott az igazi szeretőjéhez a sötétbe. Mert ugye ezexerint nem ahho' ment hozzája. Szóval forró ölelkezés aztán még forróbb azonnali szexuális aktus következett valahol kint(?), ahol mások nem láthatják. (Gondolták ők, de az is lehet, nem is sokat tettek a rejtőzködés érdekében?)
Na de - állítólag - utánuk lopózott(?) vagy hogyan volt - a vőlegény valamelyik hozzátartozója (testvére?) és naná, hogy meglátta az "igazi nászéjszaka" heves eseményét.
Nem tudta visszatartani az amúgy bizalmasnak számító infóját, berohant és hívta a többieket, vagy hogyan volt pontosan? Nem tudom, de általa aztán összeugrott alaposan a két (menyasszony és vőlegény rokoni-baráti vendégek) vendég-tábor és nem tudom, hogy volt-é tortadobálás, de állítólag hatalmas "cirkusz", veszekedés, verekedés(?), minden amit el tudtok képzelni. Éppen, mint egy filmen. :D
Igazi "paraszt-dekameron", már elnézést kérek minden egykori résztvevő illetékestől. A paraszt itt nem pejoratív jelzőnek szánva! Vidéki pajzán balhés történet.
Ez volt valahogy így, ha nem is tudom pontosan. Nekem is csak elmesélték, lassan harminc(?) éve is már.
Úgy tudom azonnali válás lett és a hölgy talán azzal kötötte össze a sorsát akivel a 'valódi nászéjszakát' - félrebújtan, ám nem elég titkon - megejtették anno ott és akkor.
Bizonyára bőven akad(na) hitelesebb "kútfő" ezt elmondani, csak hát nem akaródzik ugye. Egy falubelinek sokkal kényesebb erről megnyílni, bizonyára. Pedig de pletyka főtéma volt ez anno! ;D
Tulajdonképpen lehet ilyen története akár minden megyének is, esetleg környéknek. :)
Kérem, aki hitelesebben tudja, nem szégyellem és nem sért meg vele, javítson ki, írja meg ő. De csak az igazat, ennyit kérnék.

Végül kívánom minden olvasó(m)nak: Járjanak jól önök is! ;)
(Tanulságok: Ha elbújsz kakálni, vidd a fejszédet is magaddal a lábad mellé tedd le. Aki pedig hangosan örül, azt még a kukoricás is meghallhatja. Vagy mint a másik esetben, meg is látják. :)
Ha pedig nem tudod visszafogni magad és a kiszemelt partner sem a nagy love hevében, akkor sem mindegy, hogy hol és mikor teszed meg azt. Nagyon nem mindegy. - Ha csak nem filmeznek éppen és gázsit is ígértek...) ;-)

akinek 32 neve volt | 2012 05 26 | 17:04

Soknevű (fedőnevű, kommunista) barátunk már ebbe is bekavar? A tahóság nem ismer határokat, ugye, szerva?

??? | 2012 05 25 | 19:44

Nem ismerem a Dobri lány és Náprádfai menyasszony történetét. Elmondjátok?

A náprádfai menyasszony | 2012 05 25 | 15:40

Az én történetemet mikor öntik betűkbe a neten?! ;-)

A dobri liány (100 éves történet!) | 2012 05 25 | 15:37

Fejszét, azt én is találtam. Meg még meg is ......, tehát jól jártam! ;-)

Polgár Jenő | 2012 05 25 | 07:48

Persze, hogy eltévedt!
Én is kerestem, de nem találtam meg 23 óra magasságát a térképen, pedig a légifotón még a szomszédom parkoló IFA-ja is kivehető.

Ragos76 | 2012 05 24 | 20:18

Üdv még nincs gomba ma lejártam a lábam Pórszombattól Pusztaapátiig onnét Szilvágyig de semmi csak 1 fejszét találtam.

Van már gomba? | 2012 05 24 | 18:58

Oké hogy eltévedt, de azt is megírhatták volna, hogy milyen és mennyi gombát talált. Mennék gombászni én is, csak érdekelne hogy van-e már vargánya.

x.y. | 2012 05 24 | 18:57

Oké hogy eltévedt, de azt is megírhatták volna, hogy milyen és mennyi gombát talált. Mennék gombászni én is, csak érdekelne hogy van-e már vargánya."
"Eddig összesen 16 hozzászólás érkezett, melyek közül a legfrissebbek:
bisics | 2012 05 26 | 21:43
Én gyerekkoromtól a piros pöttyös bolondgombát szedtem és fogyasztottam. Azt hiszem az lehet az oka mindennek. :(
akinek 32 szégyene van | 2012 05 26 | 20:34
Én akartam lenni itt a hozzászólások Császára!
Tiltakozom!
Szeretném meglincselni ezt az alakot!

Nem tudna valaki küldeni gyorsan erős nyugtatót? Amit szedek, az elfogyott éppen.
(Kettesével veszem be őket, ha ezt a "kommunista, köcsög, pojáca, soknevű, tahót" olvasom.)

Hogy csinálja - hogy jobb nálam?
:'-(
ez a ZH szégyene | 2012 05 26 | 20:18
Még annyit hozzátennék, hogy én pedig nem vagyok ám pojáca, sem köcsög, hanem egy géniusz. Géniusz Lócitrom!

Kisebbségi komlexusom támad folyton, ha meglátom, hogy mások többet, jobbat, tréfásabbat szólnak hozzá, írnak.

Az iskolában, a katonaságnál, a munkahelyemen és a lakóhelyemen is mindig én voltam a feljelentő. Állítólag (mások szerint) irigy vagyok, pedig csak ostoba ám. :)
Valójában az frusztál itt, de nagyon, hogy ezt az illetőt - név hiányában - nem sikerül sehogy sem jelentenem. Maximum itt jelentgettem hónapok óta, de le se sz@rnak engem a moderátorok.
Azt hiszem megyek és felkötöm magam.
Ki tart velem?
ez a ZH szégyene | 2012 05 26 | 19:52
Ha nem ilyen szellemi toprongyok végeznék a moderációt, ezt a pojácát már régen kisöpörték volna innen.
Ez a köcsög sportot csinál a szemétkedésből, már nem érdemes semmihez hozzászólni.
Ha az a cél, hogy valakinek legyen egy fóruma, ahol egyedül írogathat, akkor csak hagyjátok.
Ui. a krónikástól (mindegy hogy' hívják, nem az a lényeg) | 2012 05 26 | 18:05
Aki ide is ide erőlködi, próbálja belekeverni a politikát, nos az tényleg sajnálatra (sem) méltó paranoid skizofrén és valószínű csak akkor írhat, ha az ápolók ellépnek a nővérpultnál lévő komputertől... XD
A vargánya | 2012 05 26 | 17:48
Sok ostoba ember azért nem talál meg engem, mert itt mered a monitorára és mivel fogalmazni sem képes, fantáziája sincsen, hát egyéb híján gyomorsavat böfög, visszanyel és káromkodik, siránkozik.
Pedig finom vagyok ám sütve-főve.
Csak ki kellene mozdulni értem.
Neten nem vagyok megrendelhető, én máig sem!
;-P
(Kishitűek, ti meg eredjetek, mindjárt kezdődik a tévésorozat, amin függtök.) :)
Szerencsétlen flótás írta: | 2012 05 26 | 17:41
"akinek 32 neve volt | 2012 05 26 | 17:04
Soknevű (fedőnevű, kommunista) barátunk már ebbe is bekavar? A tahóság nem ismer határokat, ugye, szerva?"

Nem kell a butaságot hirdetni, adja azt minden kurta mondatod, böffenésed.

Magadból indulsz ki. A Ságvári a pont a te fajtád, azért jársz ide. :D
zalai népi krónikás (lehetsz akár te is!) | 2012 05 26 | 17:37
Nos hát akkor.
Nem tudom, egyes fontoskodó egyének később törlik-é (elmentett írásból vágom be ide azért, naná, hogy nem ide fogalmazom csupán, hogy a "kedvenc moderátorom" megint azon élvezkedjen, hogy eltünteti - csak azért, mert én írtam, avagy a jó ég tudja miféle okot kreálva az őrmesteri babérjaihoz.

A dobri lány, aki "jól járt". Avagy: "Jól járt, mint a dobri lány!"
(Zalai, e vidéki szólás, állítólag valós alapja van.)

A múlt század elején lehetett tán, még úgy a Nagy-Magyarország idején(?).
Ha jól emléxem(?) úgy mesélték, a Csáktornyai búcsúról tartott hazafelé (akkoriban eljártak innen oda, odáig is a "népek") az a dobri illetőségű és kissé tán gyengébb szellemi képességű fiatal, amolyan eladókorban viruló leányzó.
Ahogy gyalogolt hazafelé, az út szélén megpillantott egy fejszét a fűben.
Nagy örömét nem leplezve megszólalt magában, de hangosan ám!
"Na, én aztán jól jártam! Búcsún is voltam, (ott) meg is ..sztak engemet és még fejszét is találtam!" (Elnézést, de pont így, vulgáris szóval illette az örömszerzése dolgát.) :)
Mire az útszéli árok után közvetlen húzódó kukoricás takarásából kiszólt egy erélyes férfi hang erre (aki ugye a jelek szerint éppen a nagy-dolgát végezte, azért bújt be oda és nem ugorhatott elő...): Az lehet, hogy neked jó napod volt és az sem érdekel különösebben, ha meg is ..sztak, de a fejszémet azt otthagyod! Megértetted!?
A jól-járt dobri lány valószínű iszkolt gyorsan fejsze nélkül és leégve - már amennyire egy ilyen kukább lány tud szégyenkezni egyáltalán.
Ennyi volna ez, az egyik történet.

A másik, az a náprádfai. A menyasszony, a lakodalom története.
Megtörtént, ez sokkal biztosabb, mert a nyolcvanas években lehetett, úgy emléxem.
Mivel élnek - és virulnak(?) - a történet szereplői, minden valószínűséggel, itt óvatosabban lehet a történetet úgymond tálalni. (Kinek hiányzik egy esetleges "pör" ugye.)

Náprádfa Gutorfölde egyik falurésze ősi neve. Ott esett meg, hogy egy esküvő és lakodalom során hatalmas és pikáns botrány kerekedett. (Bár szerintem ilyesmi nem is egyedi eset lehet, hiszen az élet gyakran írhat hasonlót! Nem akarok itt felszarvazott ismerősökről regélni, csak ezt a történetet próbálom betűkbe önteni ide.)
Szóval állt a bál, a lakodalmi hangos dínomdánom, amikor - állítólag - a menyasszony, aki már ifjú asszony volt ugye akkorra, szóval kilopózott az igazi szeretőjéhez a sötétbe. Mert ugye ezexerint nem ahho' ment hozzája. Szóval forró ölelkezés aztán még forróbb azonnali szexuális aktus következett valahol kint(?), ahol mások nem láthatják. (Gondolták ők, de az is lehet, nem is sokat tettek a rejtőzködés érdekében?)
Na de - állítólag - utánuk lopózott(?) vagy hogyan volt - a vőlegény valamelyik hozzátartozója (testvére?) és naná, hogy meglátta az "igazi nászéjszaka" heves eseményét.
Nem tudta visszatartani az amúgy bizalmasnak számító infóját, berohant és hívta a többieket, vagy hogyan volt pontosan? Nem tudom, de általa aztán összeugrott alaposan a két (menyasszony és vőlegény rokoni-baráti vendégek) vendég-tábor és nem tudom, hogy volt-é tortadobálás, de állítólag hatalmas "cirkusz", veszekedés, verekedés(?), minden amit el tudtok képzelni. Éppen, mint egy filmen. :D
Igazi "paraszt-dekameron", már elnézést kérek minden egykori résztvevő illetékestől. A paraszt itt nem pejoratív jelzőnek szánva! Vidéki pajzán balhés történet.
Ez volt valahogy így, ha nem is tudom pontosan. Nekem is csak elmesélték, lassan harminc(?) éve is már.
Úgy tudom azonnali válás lett és a hölgy talán azzal kötötte össze a sorsát akivel a 'valódi nászéjszakát' - félrebújtan, ám nem elég titkon - megejtették anno ott és akkor.
Bizonyára bőven akad(na) hitelesebb "kútfő" ezt elmondani, csak hát nem akaródzik ugye. Egy falubelinek sokkal kényesebb erről megnyílni, bizonyára. Pedig de pletyka főtéma volt ez anno! ;D
Tulajdonképpen lehet ilyen története akár minden megyének is, esetleg környéknek. :)
Kérem, aki hitelesebben tudja, nem szégyellem és nem sért meg vele, javítson ki, írja meg ő. De csak az igazat, ennyit kérnék.

Végül kívánom minden olvasó(m)nak: Járjanak jól önök is! ;)
(Tanulságok: Ha elbújsz kakálni, vidd a fejszédet is magaddal a lábad mellé tedd le. Aki pedig hangosan örül, azt még a kukoricás is meghallhatja. Vagy mint a másik esetben, meg is látják. :)
Ha pedig nem tudod visszafogni magad és a kiszemelt partner sem a nagy love hevében, akkor sem mindegy, hogy hol és mikor teszed meg azt. Nagyon nem mindegy. - Ha csak nem filmeznek éppen és gázsit is ígértek...) ;-)
akinek 32 neve volt | 2012 05 26 | 17:04
Soknevű (fedőnevű, kommunista) barátunk már ebbe is bekavar? A tahóság nem ismer határokat, ugye, szerva?
??? | 2012 05 25 | 19:44
Nem ismerem a Dobri lány és Náprádfai menyasszony történetét. Elmondjátok?
A náprádfai menyasszony | 2012 05 25 | 15:40
Az én történetemet mikor öntik betűkbe a neten?! ;-)
A dobri liány (100 éves történet!) | 2012 05 25 | 15:37
Fejszét, azt én is találtam. Meg még meg is ......, tehát jól jártam! ;-)
Polgár Jenő | 2012 05 25 | 07:48
Persze, hogy eltévedt!
Én is kerestem, de nem találtam meg 23 óra magasságát a térképen, pedig a légifotón még a szomszédom parkoló IFA-ja is kivehető.
Ragos76 | 2012 05 24 | 20:18
Üdv még nincs gomba ma lejártam a lábam Pórszombattól Pusztaapátiig onnét Szilvágyig de semmi csak 1 fejszét találtam.
Van már gomba? | 2012 05 24 | 18:58
Oké hogy eltévedt, de azt is megírhatták volna, hogy milyen és mennyi gombát talált. Mennék gombászni én is, csak érdekelne hogy v..."
...2013. május 12. 16:41
Mivel a Zalai Hírlap Online 2012 november 20-tól teljesen más webszolgával jelent meg, eltűnt minden korábbi, sok.sok ezernyi(!!) hozzászólás ott!
Mentsük meg, amit valahol megtalálunk a ZH. hsz. archívokból... :-P
"http://zalaihirlap.hu/kulfoldi/20121009_tragediaba_fulladt_eskuvo

Eddig összesen 1 hozzászólás érkezett.

Na és? |
2012 10 14 |
11:15

Ilyen volt Zalában is!
A nyolcvanas években, a gutorföldei falurészben, Náprádfán!

Már néhány helyre beírtam, a Google is kiadja (náprádfai lakodalom, náprádfai menyasszony, stb. célkeresésre) ám valahogy hallgatnak az ottaniak, máig is. ;-o

Pedig az is volt ám egy igazi skandallum.
A menyasszony kilopózott a násznép elől a sötét udvarra és ott kupakolt egy heveset és jólesőt a valódi szerelmével. Csak, hogy utána osont az ifjú férj valamelyik közeli hozzátartozója is és lebuktak. Olyannyira, hogy tömegverekedés kabaré és utána válás lett belőle.

Állítólag máig boldogan él az a "hős menyasszony", természetesen ahhoz ment hozzá, vagy állt össze azzal(?), akivel ott kint félrebújva kupakoltak. ;)

Mi van náprádfaiak? Nincsen internet? "
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását