2024. április 18. - Andrea, Ilma

Testével kampányol a szexi énekes

Jótékonysági célból levetkőzött a Maroon 5 énekese, Adam Levine. A férfi a nem mindennapi képen szeretné felhívni a figyelmet a hererák veszélyeire.
2011. január 8. szombat 09:01 - HírExtra
Ha a férfiak nem is, de a hölgyek biztosan felkapják a fejüket a fotó láttán, és esetleg figyelmeztetik párjukat a vizsgálatra. Hiszen a súlyos betegség rendszeres szűréssel megelőzhető lenne.

Egész életemben meztelenül vagyok, a színpadra kiállni ugyanis egyet jelent a vetkőzéssel – magyarázta Levine, amikor arról kérdezték, nem volt-e nehéz számára a fotó kedvéért megszabadulni az összes ruhájától.

Az énekes egyébként kifejezetten büszkén mutogatta a tetoválásait is, miközben persze nem felejtette el minden egyes interjúban hozzátenni: a vetkőzés kizárólag jótékonysági célt szolgált.

A képen egyébként Adam Levine férfiasságát női kezek takarják el, s ezzel a hírek szerint az alkotók alaposan zavarba hozták a magánéletben köztudottan visszahúzódó énekest.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását