2024. április 24. - György

Sztárok karácsonya

Ki már kisgyerekével, ki még csak a párjával, de mindenki a szerettei körében ünnepli a karácsonyt. Sztárok ünnepe.
2010. december 24. péntek 08:10 - HírExtra
Lilu

Igazából ugyanúgy ünnepli a Karácsonyt, mint mindenki más, semmi különleges szokásuk nincs. Szeretik ezt az ünnepet és nagyon várják is minden évben. Most már a gyerkőc is másfél éves lesz, így már ő is jobban élvezi majd a történéseket, szülei igyekeznek minél több élményt nyújtani neki az ünnepek alkalmával. Mint általában mindenki ők is feldíszítik először a lakást, majd a fát, ajándékokkal készülnek egymás számára. Ők is meglátogatják a családot és a barátokat.

Voksán Virág


A modell-lemezlovas karácsonykor a családdal szokott ünnepelni, minden évben a szüleihez megy karácsonyozni, ezen kívül a párjával is tart egy külön karácsonyi estét. A karácsonyfa vásárlás dolgát mindig az utolsó pillanatra hagyják, mert nem szeretnének újabb fakivágásokat generálni, így azok közül szoktak válogatni, amiket különben kidobnának, mert már nem veszi meg őket senki. Sokszor pont a fák védelme miatt állít műfenyőt. Virágnak mázlija van, mert nem küzd azzal a ténnyel, mint sok nőtársa, akik az ünnepekkor felszednek pár kilót. Ő érdekes módon karácsonykor sem eszik többet a szokottnál. Különleges szokás, hogy náluk a családban a kutyusok is kapnak ajándékot.

Hajdú Péter

Az ismert showmannél mindig nagy Karácsony szokott lenni. A négy fősre bővült család idén is együtt ünnepel a nagyszülőkkel, Kata és Péter szülei is hozzájuk mennek át, és este közösen gyújtják meg a gyertyát az ünnep alkalmából. A legkisebb királyfi, azaz Dávid számára ez lesz az első Karácsony, Noémi számára viszont már a második. A kislány már sokkal több mindent felfog az ünnepi készülődésből, mint az öccse; totyog, szalad, pakolgat, és izgatottan várja az ajándékokat, amiket a családtól fog idén kapni.

Bajor Imre

A színésznél nyugodtan és csendesen szokott lemenni a Karácsony, hétköznapi, egyszerű módon töltik el az ünnepet. Az egész család együtt van ilyenkor, beszélgetnek, bolondoznak, az unokákra pedig a művész anyukája szokott odafigyelni, míg a konyhában zajlik a sütés-főzés. A halászlé náluk is elmaradhatatlan ünnepi étel, minden évben kerül az asztalra. Bajor Imréék nem csak a Karácsonyt, hanem a Szilvesztert is mindig együtt szokták eltölteni.

Ifjabb Malek Miklós


Ifjabb Malek Miklóséknál az évek során nem sokat változott a Karácsony megtartása, ugyanis most is, mint kiskorukban, az egész család együtt ünnepel. Mindegy, hogy épp hol tartózkodnak, hol élnek, ilyenkor mindig találkoznak. Ezért már év közben úgy intézik a dolgaikat, hogy az ünnepekkor itthon lehessenek. Szerencsére a Karácsony minden évben december 24-ére esik, így nem olyan nehéz összeegyeztetni a programokat.

Családi hagyománnyá vált a Malek-famíliánál, hogy mindig eléneklik az összes karácsonyi dalt, amit ismernek. Amíg kicsik voltak, addig az idősebb Malek Miklós ült a zongora mögé, mostanság viszont akinek éppen kedve-hangulata van, az játssza el az adott dalt, és ebbe bele szokták vonni Miklós unokaöccseit is.

A család egyébként az idei Karácsonyt plusz egy fővel ünnepli majd, mivel nemrégiben megszületett Malek Andrea kislánya is, így lesz majd kinek eljátszani ismét a Jézuskát, mivel a fiúk pont abban a korban vannak már, amikor a gyerekek ráébrednek arra, hogy valójában a családtól kapják az ajándékokat, és nem a Jézuska hozza.

Ördög Nóra

Az X-Faktor műsorvezetője olyannyira a műsor lázában ég és oly sok munkát jelent egy ilyen nagyszabású shownak a lebonyolítása, hogy a karácsonyra nem is igen tud készülni. Nórinál ez már jó pár éve így van, hiszen évek óta szeptembertől decemberig egy-egy nagyobb műsor háziasszonya, így a karácsony előtti időszakot nála a munka tölti ki. Mivel még december 22-én és 23-án is nagykoncertje van az Arénában az X-Faktor szereplőinek, így Nóri első szabadnapja 24-e lesz, azaz a szenteste. A család azonban mindenben a műsorvezető mellett áll és anyukája a nagymamával boldogan elkészítik a karácsonyi menüt. Az ajándékok megvásárlása is az utolsó percekre marad, de Nóri kitalált egy nagyon praktikus ötletet, miszerint az interneten online rendeli meg azokat az ajándékokat, amiket kinézett és megtalált. A rohanós és munkával teli időszak végére, tehát összeáll a karácsonyi ünnep minden részlete, már csak azért izgul egy icipicit Nóri, hogy minden ajándék időben megérkezzen, amelyeket kiválogatott a világhálón.

Pataki Attila

Az Edda frontemberének, a karácsony szent dolog, hiszen már gyermekkorában megérezte ennek az ünnepnek a meghittségét, ugyanis szülei keresztény szellemben nevelték Attilát és a karácsonyi ünnepek mindig fontos szerepet töltöttek be a család életében. Az énekes, ha tehetné az egész évre kiterjesztené ezeket a napok, mert ő annak örülne, ha mindig mindenki átérezné a szeretet, a megbocsájtás, az egymás iránti megbecsülés és az összetartozás fontosságát. Karácsony szentestét mindig együtt ünnepelte az énekes családja és ez időnként, több mint húsz főt is jelentett. Aki pedig vendégül látta a többieket az elég nagy terhelésnek volt kitéve, ezért Attila idén kitalálta, hogy mindannyian elmennek közösen egy olyan helyre, ahol vendégül látják őket és így senkinek nem kell túlterhelnie magát ezen a napon. Az énekes legkedvesebb karácsonyi emléke: amikor második kisfia Acsa megszületett és először vele ünnepelhettek, csodálhatták azt a gyermeki örömöt, amelyet a kisfiú arcán láttak a karácsony fényeinek és díszinek láttán.

Varga Viktor

A Csillag Születik tehetségkutató műsorból megismert fiú, már nagyon várja a karácsonyi ünnepeket, mert akkor hazamegy a szüleihez és velük együtt piheni ki az egész éves fáradalmakat. Ilyenkor az egész család együtt van szeretetben, békességben. Viktor már alig várja, hogy a sok gyorséttermi étkezés után, anyukája töltött káposztájából egyen egy jót. Az énekes ajándékok terén még hadilábon áll, mert nem volt ideje vásárolgatni. Régebben mindig saját maga készítette el az ajándékokat, egyrészt, mert kevés pénze volt, másrészt, mert szeretett „kreatívkodni”. Egyszer barátnőjének egy szerelemdobozt faragott, amelyet szerelmeslevelekkel borított be, ezzel is bizonyítva, hogy ő nagyon romantikus alkat, aki szereti kedvesét mindenféle titokzatos ajándékokkal meglepni. Viktornak a két ünnep között és szilveszterkor is számtalan fellépése lesz, aminek nagyon örül, hiszen ő a közönségnek a zene ajándékát szeretné átnyújtani, mindegy egyes alkalommal, amikor lehetősége van rá.

Papp Gergely

A TV2 Aktív műsorának házgazdája, a karácsonyt mindig fontos és kiemelt ünnepnek tartotta. Gergő életében mióta megnősült és gyermeke lett, egészen különleges értelmet nyert ez a szent ünnep, hiszen most már neki kell megteremteni feleségével azt a csodás hangulatot, amely ezeket a napokat körüllengi. Idén a család új lakásba költözött és végre alkalmuk nyílt feldíszíteni a belső és külső tereket. A kisebb-nagyobb fenyőfákat és a kertkaput már színes fényizzó sorok díszítik. A lakásban pedig mindenütt kis csillagok, égők hozzák el az ünnepi hangulat érzését. Gergő az ajándékok megvásárlását mindig az utolsó napokra hagyja, de ezt nem bánja, mert akkor jönnek a legjobb ötletek arra vonatkozóan, hogy kit mivel kellene meglepni. Gyermeküknek már hetekkel előbb vásárolgattak kisebb-nagyobb ajándékokat, amelyek a ház különböző pontjain elrejtettek, nehogy a lurkó megtalálja. Így már csak azon kell egy picit izgulni, hogy minden ajándék előkerüljön a titkos helyekről szenteste.
Forrás: sorry
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását