2024. április 26. - Ervin

Vádat emelnek?

Vádemelést javasol a rendőrség a debreceni tömegközlekedést két alkalommal is megbénító 22 éves férfi ügyében - közölte Vezendi Jánosné rendőr őrnagy.
2010. december 1. szerda 19:20 - HírExtra
A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője emlékezetett rá, hogy előbb augusztus 7-én, majd augusztus 12-én a Debreceni Közlekedési Vállalat (DKV) információs telefonját ismeretlen férfi hívta fel azzal, hogy a DKV Zrt. járatain bombát helyezett el.

A fenyegető telefonhívásokat követően Debrecen tömegközlekedése leállt, a cég valamennyi járatát - villamosokat, autóbuszokat, trolibuszokat - átvizsgálták, de robbantásra alkalmas eszközt vagy anyagot a járatokon egyik alkalommal sem találtak - ismertette a részleteket a szóvivő.

A rendőrség az ügyben büntetőeljárást folytatott egy 22 éves debreceni férfival szemben közérdekű üzem működésének megzavarása bűntettének meglapozott gyanúja miatt. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság az ügy iratait - az ügyészség részére - vádemelési javaslattal megküldte - tette hozzá Vezendi Jánosné.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását