2024. április 25. - Márk

Az agyatlan strici - megdöbbentő felvétel

A férfinek hiányzik a fél feje: innentől kezdve már-már mellékes, hogy nők futtatásával vádolják, hiszen a különleges ismertetőjelét még a nyilvántartási fotó alapján is viccnek vették a rend éber őrei.
2010. november 22. hétfő 13:10 - HírExtra
A férfi nem ellenállt, együttműködött a rendőrséggel, a személyazonossága is tiszta volt: a fotó is elkészült róla. Még akkor sem ellenkezett, amikor a nyilvántartási fotó elkészítésére került a sor. Az eljárás azon akadt el, amikor meg kellett határozni a férfi különös ismertetőjelét.

Bár az őrizetes esetében teljesen egyértelmű volt, hogy hiányzik a fél feje, ami különösen a profilképen látszik, a rendőrségen mégis húzódoztak attól, hogy ezt a cseppet sem hivatalos meghatározást papírra vessék a férfi adatlapján.

A férfi interneten megjelent fotója döbbenetet váltott ki, akik látták a képet azt hitték, hogy valami rossz viccről van szó.

A fotó azonban hamarosan lekerült a rendőrség internetes oldaláról, miután szabadlábra helyezték. A helyi rendőrség szóvivője elmondta, hogy nem tudja a nevét, mivel hol Carlos Rodriguezként, hol pedig Carlos Sosaként szerepel, de hát ha valakinek a különös ismertetőjele az, hogy hiányzik a fél feje, nincs is szüksége névre - írja a Daily Mail.

Rendben a fotó legyen valódi. Kérdésünk viszont van: mégis, hol az illető agya?
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

lehet más a kannás bor
2010. november 23. 16:28
hol az agya? a tökeiben :)
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását