2024. április 27. - Zita

Mit tegyünk a nem kívánt erekció ellen?

Igazi rémálom a pasiknak: erekció, nem kívánt helyzetekben! Állásinterjú, munkamegbeszélés, vagy az első randi egy lánnyal, akivel komolyan gondolod. Valóban kínos, de ha rejtegetni próbálod, még inkább. Vajon a rendszeres maszturbáció, vagy az ott helybe
2008. november 2. vasárnap 17:40 - Hírextra
Nincs baj!

Az erekció egy teljesen normális reakció, ami jelzi, hogy a tested tele van szenvedéllyel (nem csak szexuális), és ki is akar törni! Akkor a leggyakoribb, amikor a pasi begerjedt, de ez nem előfeltétele. Az ok: vér áramlik a péniszbe, és ettől lesz kemény, meredt. Bizony, sokszor megesik, és néha nagyon nem jókor!
Levezetés: maszturbálással?

Minden pasi csinálja, csak a mennyiségben különböznek. Akinek nincs kapcsolata, rekordokat döngethet. Egészséges, de ha a párkapcsolatban így jutsz többször élvezethez, ott valami nem stimmel. Mivel ezzel levezeted a felgyűlt ingereket, valóban csökkenti a ’rosszkor áll’ pillanatainak számát.

Mikor csináld?

Vannak, akik reggel indulás előtt, aztán az irodában is csinálják, hogy tiszta fejjel, csak a munkára koncentrálhassanak. Szerintem csinálj meg egy tesztet: pár napig ne nyúlj magadhoz, és próbáld megjegyezni, milyen helyzetekben, milyen gyakran áll fel. Ismerd meg magad: akkor tör rád, ha meglátsz valakit? Ajánlatos megjegyezned ezeket, hogy használhasd a maszturbációt ellene! Ha például úgy veszed észre, hogy délutánonként jelentkezik, akkor ugorj haza ebédszünetben egy laza menetre. Ha általában egy fontos találkozás előtt, akkor pont előtte csináld.

Még egy ok az önkielégítésre! Nemcsak jó, de hasznos is! Egyfajta stressz-levezetés. Ha időközönként kiengeded a gőzt, nem fogsz kínos pillanatokban robbanni!
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását