2024. május 5. - Györgyi

Döbbenetes! Megerőszakolta barátnőjét a színész

Széttépett ruhában menekült Damu Roland lakásából barátnője, Tímea, akit állítása szerint megerőszakolt és megvert a színész. Bár a Jóban rosszban sztárja tagad, a rendőrség tegnap este őrizetbe vette.
2010. november 19. péntek 09:51 - HírExtra
Szemtanúk szerint Damu Roland és jegyese, P. Tímea – akivel a nyáron még az esküvőjüket tervezték – szerda este háromnegyed kilenckor kézenfogva érkeztek a színész angyalföldi  lakásába. Nem tudni, mi zajlott köztük odabent, de alig néhány órával később Tímea szétszaggatott ruhában, zilált külsővel rohant ki a lakásból, és segítségért kiabált.

"Borzalmas állapotban volt. A ruhája szét volt szakadva, sírógörcsök között panaszolta, hogy Damu megerőszakolta és megverte. Azt mondta, nem tudja, hívja-e a rendőrséget, mert úgysem tudnának rajta segíteni" – mesélte az egyik szemtanú.

Tímea valahogy eljutott a luxuslakópark portájához, segítséget kért, Damu oda is követte. Némi szóváltás után zaklatott állapotban taxiba ült, hazament, felhívta az egyik barátját, aki kihívta a mentőket. Tímeát kórházba szállították, onnan értesítette a rendőrséget, és feljelentést tett barátja ellen nemi erőszak és súlyos testi sértés miatt.

"Hajnali háromnegyed kettőkor kezdték a rendőrök verni az ajtót, és Damu Rolandot keresték. Nem az övé a lakás, ő csak bérelte. Tegnapelőtt költözött be, de úgy tudom, fél éve már lefoglalta" – mondta lapunknak az egyik szomszéd, és megerősítette, hogy Damut bilincsben vitték el a rendőrök. A zsaruk egész nap helyszíneltek. Tímea látleletet vetetett.

Információnk szerint tegnap a késő esti órákban a rendőrség őrizetbe vette a színészt, akit már nem súlyos testi sértéssel, hanem erőszakos nemi közösülés bűntettével gyanúsítanak. A hírt a BRFK sajtóügyelete megerősítette.

Ez nem az első alkalom, hogy Damu kezet emelt egy nőre. A színész tagad, és poligráfos vizsgálatot kér, hogy bizonyítsa igazát.

A Tv2 a hír hallatán azonnal kirúgta a színészt. "A csatorna vezetésével közösen úgy döntöttünk, hogy a továbbiakban a Jóban Rosszban sorozatban nem kívánunk együttműködni vele. Sok esélyt kapott már, most azonban eljött a pillanat, hogy kimondjuk, nincs helye a TV2-nél" – mondta el Nagy Tamás, a Jóban Rosszban producere.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását