2024. május 2. - Zsigmond

Király Viktor az Év Hangja

A Megasztár 4 hónapok óta tartó versenyének győztese Király Viktor, a második helyen elképesztő szoros küzdelemben Fekete Dávid végzett. A műsorban a korábbi szériák versenyzői is feltűntek, így a szórakozás biztosított volt.
2008. december 21. vasárnap 07:00 - Hírextra
A verseny végével reményeink szerint a viták is elülnek majd, és végre a fiatalok hangjával is foglalkozik majd a közönség - mégiscsak erről szólna eredendően a verseny.

Gratulálunk minden versenyzőnek.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

sharapova2008
2008. december 21. 11:31
Sok fordulóval a döntő előtt tudni lehetett,ki nyeri a Megasztárt.Méghogy Királynak jó a hangja!Magyarul tényleg rosszul beszél,a versenytársát pedig azért marasztalták el,mert nem tud eléggé angolul...Tessék mondani kedves zsűri,ez a magyar,vagy pedig az amerikai Megasztár műsora volt?Inditáskor ezt tisztázni illett volna!!!
ocsabika
2008. december 21. 10:51
Vajon miből gondoltam, hogy a magyar tehetségkutatót egy amerikai zsidó fasz nyeri(mindennemű antiszemitizmus nélkül!!!)Ez gáz, hogy nem képesek odafigyelni, hogy mit csinálnak. Ez már nem is magyar volt hanem multikulti, de leginkább az olimpiára hasonlító nemzetek versengése!
Mellesleg szar hangja van, nem tud magyarul normálisan beszélni, és majd ő képviseli Magyarországot a kapcsolat szaron. Ennyi
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását