2024. április 23. - Béla

Cel-eb kutyaszépségverseny

A meghívott sztárok az eseményre nem kedveseikkel, hanem ölebeikkel érkeztek, ugyanis a főszerep most az övéké volt. Bíró Ica, Judy és Kustánczi Lia összemérték tudásukat, hogy milyen gazdák is valójában.
2010. november 14. vasárnap 08:54 - HírExtra
Mivel most találkoztak először a kutyusok, ezért mindenkiben ott volt az aggodalom, hogy ki   hogyan fog viselkedni, volt is rá ok. Először a fürdetésre került sor, ahol Judy már eleve hátrányba került, mivel ő két kedvencét fürdette édesanyja segítségével, valamint Yodához és Ronihoz
képest négyszer nagyobbak.

Segítségükre volt egy kutyakozmetikus is, mivel ritkán dugják kádba otthonukban az ebeket. Ezután következett a sztárok számára a legizgalmasabb rész, amikor is kedvük szerint öltöztethették ebeiket. Bíró Ica itt már nehezen bírt Yodával, mivel első látásra beleszeretett Jeniferbe (Judy uszkárja). Yodát csak az érdekelte, hogy újdonsült szerelmével lehessen, így Ica elég nehezen tudta öltöztetni kiskutyusát. Roni viszont nagyon békésen tűrte, ahogy Lia több tucat ruhát próbált rá. Az egyetlen lány versenyző különböző hajcsatokkal és egyéb kutyaékszerekkel lett feldíszítve.

A verseny lényege az volt, hogy ki foglalkozik a legszakszerűbben, legtürelmesebben kedvencével. Lia felelt meg a legjobban, így Roni állhatott a dobogó legfelső fokára. A két uszkár foglalhatta el a dobogó második fokát és a szerelmes Yoda a harmadikat. De hogy ne csak a
kutyáknak maradjon felejthetetlen emlék a szépségverseny, a gazdik is kaptak egy-egy ezüst medált saját kedvenceikről. Ica a kezébe vette és csak annyit tudott mondani: Jé! Ez a Yoda.
Volt egy negyedik meghívott sztárvendég is, Ganxta Zoli, aki jelezte, hogy magára a versenyre nem tud eljönni, mivel színházi elfoglaltsága ezt nem tette lehetővé, de oda fog látogatni, mivel imádja a kutyákat.

Ez így is történt, bár nem hozta magával Doncit és Leont. Azonnal barátságot kötött a helységben lévő kutyákkal. Zoli is kapott egy ékszert, egy speciálisat. Fénykép alapján elkészítettek neki a nemrég elhunyt kedvencéről, Diegoról egy medált, melynek a hátuljába bele is írták, hogy "Diego emlékére". Zolit nagyon megérintette a kapott ajándék, percekig nem tudott megszólalni. Ezt megérezte az egyik kutya és rögtön oda is bújt hozzá.

Ebek és gazdák is jól érezték magukat, szerelmek szövődtek, így lehet, hogy hamarosan kutyaesküvőre kerül majd sor.
Forrás: sorry
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását