2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Kézi stretchfólia, ha a raklapon lévő árut kell rögzíteni!

Raklapon való szállítás során különösen fontos, hogy az árut biztonságosan rögzítsük, hogy nehogy leomoljon az a szállítás során, ezzel megannyi kellemetlenséget okozva. A kézi stretchfólia ideális csomagolóanyag, amivel rögzíthetjük is a szállítandó árut. Nézzük, mit érdemes tudni róla!
2020. június 15. hétfő 06:58 - HírExtra

Praktikus csomagolóeszközök raklapos szállításnál 

Ha nagyobb méretű termékeket szállítunk, adott esetben raklapon, szükség lehet kartondobozok beszerzésére is, ami csakúgy, mint a rendszerezéshez és az átláthatóság miatt alkalmazandó öntapadó matrica, néhány kattintással megrendelhető a Relatív-A Kft. webshopjából. A dobozok raklapon való rögzítése legbiztonságosabb módon a kézi stretchfóliával működhet, nézzük a termék tulajdonságait részletesebben is! 

Kézi stretchfólia 

A kézi stretchfólia vagy raklapcsomagoló nyújtható fólia egy igazán praktikus csomagolóanyag, aminek elsődleges funkciója az, hogy borítást adjon a csomagolóanyagnak, valamint, hogy rögzítse a raklapon elhelyezett termékeket vagy dobozokat. Használatába gyorsan bele lehet tanulni, néhány egyszerű és határozott mozdulattal körbetekerjük a fóliát a raklapon, és az már szállítható állapotba is került. Kialakításukat tekintve lehetnek kézik, de létezik nyeles megoldás is, ami szintén megkönnyítheti a vele való munkát. 

Méretezés, anyag, szín 

Többféle méretben és színben is elérhető a nyújtható fólia, így minden vásárló megtalálja a számára leginkább megfelelő csomagolóanyagot. Alapvetően átlátszó és fekete színű fólia érhető el, ezek a legnépszerűbbek a piacon. A tekercs szélessége 100 vagy 500 mm, a rendelési egység pedig karton, a kisebb fajtából 40 db tekercs van egy kartonban, a nagyobból pedig 6 db, de figyeljünk oda, mert van minimális rendelési egység a webáruházakban. A fólia vastagsága 23 mikron, így biztosan nem szakad könnyen az anyaga. 

Hogyan juthatunk stretchfóliához? 

A Relatív-A Kft. ipari csomagolóanyagok értékesítésével foglalkozik, ezért természetesen a nyújtható fólia is a kínálatuk részét képezi más anyagok mellett. Futártasak, okmánytasak vagy csak egy szimpla boríték, a cég webshopjából bármikor lehet néhány kattintással rendelni. Bizalommal lehet hozzájuk fordulni a termékekkel kapcsolatban, amellett, hogy széles választékkal rendelkeznek, gyorsan is szállítanak, mivel a termékek mindig készletről állnak rendelkezésre.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását