2024. április 28. - Valéria

Két nap kilenc határsértő

Kilenc határsértőt fogtak el a hétvégén Röszke közelében, közül nyolcat a hőkamera segítségével vettek észre - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője hétfőn az MTI-t.
2010. november 1. hétfő 14:40 - HírExtra
Pál János közlése szerint három koszovói, egy palesztin, három algériai és két szerb állampolgár próbált az országba bejutni illegálisan szombaton és vasárnap a zöldhatáron. Valamennyien az éjszakai órákat választották a határátlépésre, a hőkamera azonban észlelte őket.

A szegedi határrendészek közvetlenül a magyar államhatáron várták az illegális határátlépőket, akiket rögtön elfogtak. A kilencedik határsértőre a járőrök találtak rá, szintén Röszke közelében.
Mindannyian a jobb élet reményében hagyták el otthonukat, az egyik koszovói már harmadszor tett erre próbát, vele szemben büntetőeljárás indult a beutazási és tartózkodási szabályok megsértése miatt. A többiek ügyét idegenrendészeti eljárás keretében vizsgálják a határrendészek - közölte az alezredes.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását