2024. április 29. - Péter

Az alelnök is kapcsolatban állt Kabaival

Juhász Ferenc szocialista alelnök hitelezőjének is üzleti kapcsolata volt a Kabai családdal. A volt honvédelmi miniszter villaépítéséhez magánkölcsönt adó Füzesi István egykori cége az elmúlt években fokozatosan Veres János pénzügyminiszter adócsalásért b
2008. március 21. péntek 11:55 - Hírextra

Juhász Ferenc MSZP-elnök-helyettes egykori hitelezőjének cége is üzleti kapcsolatba került az adócsalásért börtönbe került Kabai Károly családi vállalkozásával. A Veres János pénzügyminiszter adócsalásért elítélt egykori üzlettársa által létrehozott, és rokonai által vezetett Nyír-Uncia Kft. ugyanis tavaly augusztus végétől tulajdonosa lett annak az Eurocast Kft.-nek, amelynek alapítója egy magánkölcsön révén anyagilag is köthető Juhász Ferenc egykori honvédelmi miniszterhez, jelenlegi MSZP- elnökhelyetteshez.

Az Eurocast Kft.-t egy Ivanov Szergej Vlagyimirovics nevű, orosz üzletemberrel együtt az a Füzesi István alapította, aki a Medgyessy-kormány idején tizenötmillió forintos hitelt nyújtott Juhász Ferenc budai luxusvillájának építéséhez.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását