2024. április 20. - Tivadar

Jótékonysági koncert Hernádival és Kernnel

Sztevanovity Zorán, Hernádi Judit, Kern András és Heilig Gábor ad jótékonysági koncertet november 14-én Budapesten, a Dohány utcai zsinagógában Az Élet Menete Alapítvány támogatására.
2010. október 24. vasárnap 13:15 - HírExtra
Az őszi, most már hagyományosnak mondható jótékonysági koncerten a művészek tiszteletdíj nélkül lépnek fel, ezzel támogatva az Élet Menete Alapítvány célkitűzéseit. A koncert fővédnökei az elmúlt évben megrendezett jótékonysági est közreműködői, Presser Gábor, Falusi Mariann, Hegedűs D. Géza és Szabó Tamás - közölte Naszály György sajtófőnök az MTI-vel.

Az elmúlt években fellépett többek között Koncz Zsuzsa, Hernádi Judit, Szulák Andrea, Horgas Eszter, Gálvölgyi János, Tordy Géza, Varnus Xaver, Till Attila, Csonka András, Balázsovits Lajos.

Az alapítvány a világ 53 országában működik, és mindenhol önkéntesek végzik a munkát a hitközségek és különböző más alapítványok támogatásával. 2010-ben a budapesti Élet Menete megemlékezésen, a holokauszt magyarországi emléknapján közel húszezer ember vett részt vallási hovatartozásra való tekintet nélkül.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását