2024. április 26. - Ervin

MSZP: Ismét a kisembert verte át a fidesz!

Az MSZP felszólítja a kormányt, hogy vonja vissza a kisembereket sújtó adókat vagy teremtse meg a garanciákat arra, hogy ezeket ne háríthassák át rájuk.
2010. október 21. csütörtök 12:59 - HírExtra
Az MSZP csütörtöki, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület is megerősítette, hogy a multinacionális cégekre kivetett adót azok egyértelműen áthárítják majd a fogyasztókra, a magyar emberekre.

A szocialista párt úgy látja: a "nemzeti átverés kormányának" semmilyen garanciája nincs arra, hogy ezt meggátolja. A Fidesz ismét a kisembert verte át, április óta már sokadszor - közölték.
A MSZP felhívta a figyelmet arra: a Gazdasági Versenyhivatalnak és a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságnak sincsenek olyan jogosítványai, hogy megakadályozzák ezen adók áthárítását a fogyasztókra.

A "Viktátor" ismét kiállt a nép elé és belehazudott a képükbe - áll a közleményben, amely szerint a miniszterelnöknek pontosan tudnia kellett, hogy kivitelezhetetlen és megvalósíthatatlan amit mond, vagyis hogy a multinacionális cégek fizessék meg az országra háruló terheket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását