2024. május 22. - Júlia, Rita

Bajnai egyeztetni akar

Bajnai Gordon kormányfő-jelölt a következő hetekben egyeztetést kezdeményez a válságkezeléséhez hozzátenni tudó és akaró szakmai és politikai szervezetekkel, köztük az Országgyűlés valamennyi pártjával.
2009. március 30. hétfő 11:12 - HírExtra
"Partnere és együttműködő társa kívánok lenni mindenkinek", akinek van programja és szándéka a válság megoldására, a magyar gazdaság és ezen keresztül az ország megerősítésére - mondta.

Hozzátette: Magyarországnak mindenki támogatására szüksége van.Bajnai Gordon úgy fogalmazott, hogy "az előrehozott választás nem ördögtől való", de a válságkezelő kormány és az ország érdekét szolgáló, gyors és határozott lépesek végrehajtása mindaddig jobb megoldás Magyarország számára, mint bármi más, amit a program megvalósításához megvan a parlament felelős többségének határozott és nyilvánvaló támogatása. "Mindaddig és csak addig" - jelentette ki a miniszterelnök-jelölt.

Kitért arra is: ennek a kormánynak világos a mandátuma, meghatározott időre, meghatározott feladatra vállalta a megbízatást.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását