2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Ada cukorszirupban tetovált boldogsága

Mesébe illő, romantikus ötlettel állt elő Ada, a VIVA TV elvált műsorvezetője és párja, Ákos. A szerelmük megpecsételéseként közös tetoválást varrattak magukra, így biztosítva egymást az örökké tartó l'amourról.
2010. október 1. péntek 11:40 - HírExtra
A pár között tombolnak a romantikus érzelmek. A VIVA sztárja, tavaly októberig élte a szinglik egyhangú mindennapjait, míg rá nem talált a mindent elsöprő szerelem. A szexi sztáranyuka boldogsága kiapadhatatlan bakfis párja oldalán. A srác befutott karrierrel rendelkezik, hiszen egy energiaitalos cégnél marketingesként dolgozik. A betöltött pozícióból ítélve Ada párjának korához képest hamar benőtt a feje lágya. Feltételezhető, hogy nincs rászorulva Ada pénzére, és ha a jövőben még komolyabbra fordul a kapcsolat, akkor a fiú könnyedén eltarthatja szíve hölgyének kis családját.

A kétgyermekes anyuka és párja mindenki számára egyértelművé teszi kapcsolatát. Az egyik legnagyobb közösségi portálon is felvállalják a köztük dúló szerelmet, és az egymásnak küldözgetett enyelgő üzengetésekből süt, hogy oda vannak egymásért. Ennek a határtalan szeretetnek lehet a záloga az a közös tetoválás is, ami mindkettőjük csuklóját ékesíti. A dísz csupán néhány hete tűnt fel a fiatalok testén, aminek jelentését az általuk értett közös nyelv alapján egyelőre a fiatalok tudnak értelmezni.

Ada három nappal ezelőtt a Blikknek két forgatás között elmondta, hogy négy betűről van szó. Azonban a sztár hiába kérte az olvasóriportert, hogy hívja később, mégsem tudták utolérni. Egy nappal ezután ismét megpróbálta az újságíró, de akkor is közölte a műsorvezető, hogy rosszkor hívják, és igazából nem is akar ezzel kapcsolatban nyilatkozni. Azonban tudva levő, hogy a töretlen szerelemnek már az elején bemutatta gyerekeinek új párját a , akik rajonganak a pótpapáért. Meghiúsíthatatlan a rózsaszín ködben úszó, családi idill. Ada két lábbal a föld felett jár és úgy látszik, ezt semmi sem tudja derékbe törni.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását