2018. augusztus 21. - Sámuel, Hajna

Kik a példaképei egy sikeres, a magyar zenei életben fogalomnak számító énekesnek? Milyen élmény találkozni Santanaval? Lehet egy személyes hangvételű interjú egyfajta pszichológiai felülvizsgálat?
2017. július 27. csütörtök 17:25 - HírExtra

Mindezt megtudhatjuk Abebe Dániel - vagy ahogy a Back II Blacknek köszönhetően ismerjük - Bebe életútjáról, példaképeiről, a zenével való kapcsolatáról történt beszélgetésből.

Az etióp származású, orvos szülők gyermekeként felnőtt énekes, a Picasso Branch nevű fiúcsapatban vált ismertté, amit egyáltalán nem tart cikinek, sőt. Ez a mindössze 9 hónapos kalandja, emlékei szerint élete egyik meghatározó élménye, „eszméletlen buli" volt. A Back II Black zenekarral futott be igazán a kétezres évek elején, 5 sikeres albumot készítettek együtt. A 2015-ös kilépésekor úgy nyilatkozott, hogy „nagyon nehéz döntés volt... A zenekartól sok jót kaptam, de szükségem van a megújulásra." Azóta fellépett tévéműsorokban, együttműködött más zenészekkel, de kevesebbet hallottunk róla.

Mi a helyzet vele most? Ami biztos, hogy sok változáson ment keresztül, és ezek előnyére váltak. A Sztárportré interjújában elmesélte, hogy az újrakezdés többrétű volt az életében, hiszen már egy új párkapcsolatban él, zenekarával járja a világot, és másképp gondol az eltelt évekre. Ahogy mondja, „az én életemben annyi minden történt, hogy gyakorlatilag nem sok minden hiányzik belőle." Ha ehhez hozzávesszük, hogy milyen pályát futott be 41 éves koráig zenekaraival, vagy pl. zenélt közös eseményen Santanaval és más világsztárokkal is, igazat adhatunk neki.

Töretlen optimizmus és elégedettség sugárzik belőle, hiszen saját zenekara, a Bebe and the Change nemrég adta ki első albumát, és ezzel a bandával - amely valójában 1996-ban alakult - Bebe sok helyen koncertezik, még külföldre is hívják őket.
Forrás: Made in media
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását