2024. május 2. - Zsigmond

Bódy Sylvi és a wakeboard oktatás

Bódi Sylvi felcsapott tanítónőnek. Elhatározta, hogy sportos, edzett nőket farag modelliskolája növendékeiből, akiket kedvenc sportja, a wakeboard fortélyaira oktatott a Balatonfüredi strandon, a strandoló pasik nagy örömére.
2010. augusztus 30. hétfő 14:12 - HírExtra
Edzeni vitte modell tanítványait Bódi Sylvi. A lányok a  wakeboard alapjaival ismerkedhettek meg.
A bájos hölgyek először találkoztak az extrém sporttal, ezért az első pár kört az oktatófiúk nyakába tették meg. A kellemes potyatúra után jött a ”mélyvíz”, a megmosolyogtató bugdácsolások és a kezdeti ügyetlenkesés azért a nap végére meghozta gyümölcsét, a lányoknak sikerült meglovagolni a deszkát.

„Sajnos úgy látom, hogy a mai lányok lusták, nem szánnak időt és energiát a sportra, pedig a jó alak nemcsak adottság, meg is kell dolgozni érte. Ezért megismertettem a modelliskolám tanítványait a kedvenc mozgásformámmal, és elvittem őket wakeboardozni” – mesélte Sylvi a Napi Ásznak, aki újdonsült wakeboard oktatóként debütált a hétvégén. A tanítás egyébként nem újdonság Sylvi számára, hiszen a róla elnevezett modelliskolában ő okítja a fiatal tehetségeket az alapokra, többek között a kamera előtti mozgásra.

„A lányok között ígéretes modellek rejlenek, ám a tanfolyam célja elsősorban az, hogy a jelentkezők megismerjék önmagukat, a legelőnyösebb tulajdonságaikat, és azt, hogyan hangsúlyozzák ezeket, hogyan legyenek igazi nők. A sport segít ebben, ráadásul az elért sikerek révén még több önbizalmat ad. A wakeboard például remekül formálja a kart, a popsit és a lábat” – jegyezte meg a bájos sztármodell.

Forrás: Napi Ász/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását