2024. április 28. - Valéria

Ötcsillag a főnöknek is

Az egyik legrangosabb amerikai szakmai kitüntetésben részesült Adrian Ellis, a budapesti ötcsillagos Corinthia Grand Hotel Royal vezérigazgatója.
2007. szeptember 14. péntek 22:53 - Hírextra

Az Amerikai Academy of Hospitality Sciences (Amerikai Vendéglátástudományi Akadémia) minden évben kiválasztja azokat, akik kimagasló teljesítményt nyújtanak a vendéglátás és a turizmus területén. "Tiszteljük és becsüljük őket kreatív és fegyelmezett szemléletükért. Nélkülük a nemzetközi turizmus világa nem ért volna el ilyen színvonalat" - mondta Vittorio G. Gai, a szervezet elnöke, amikor a Hotelier Award-dal kitüntette a budapesti hotel vezetőjét.

Adrian Ellis, a körúti Royal angol vezérigazgatója két éve vezeti a szállodát, amely egyre népszerűbb a külföldi vendégek és a budapestiek körében is. A szálloda építészeti megoldásaival is kitűnik: 2004-ben Európa legszebb szállodájává választották.

Ezen kívül is számos hazai és nemzetközi szakmai elismerést érdemelt ki a nyitása óta eltelt öt évben, köztük idén a Five Star Diamond díjat, amelyet szintén az Amerikai Vendéglátástudományi Akadémia ítélt oda a szállodának.

A Corinthia Grand Hotel Royal tulajdonosa az International Hotel Investments Rt. Összesen 23 szállodájuk működik, Magyarországon kívül Belgiumban, Csehországban, Líbiában, Máltán, Portugáliában, Oroszországban, Gambiában, Togóban, Tunéziában és Törökországban.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását