2024. május 19. - Ivó, Milán

Mesterházy: mindent megteszünk a sikerért

Az MSZP mindent megtesz azért, hogy a lehető legjobb eredményt érje el az önkormányzati választáson - közölte Mesterházy Attila Újpalotán csütörtökön.
2010. augusztus 26. csütörtök 18:13 - HírExtra
Az MSZP elnöke, Tóth Imre, XV. kerületi szocialista polgármesterjelölttel közösen tartott sajtótájékoztatóján ismét egyértelmű kormányzati pénzügypolitikát sürgetett annak érdekében, hogy stabilizálódjon a forint árfolyama.

Hozzátette: az volt a tapasztalata Újpalotán is, hogy az utcai beszélgetéseken egyre többször szóba kerül, milyen nehezen tudják fizetni a megemelkedett törlesztő részleteket a devizahitelesek.
Mesterházy Attila kérdésre válaszolva azt mondta: nyerni fognak az újrainduló szocialista polgármesterek, mert olyan munkát végeztek az elmúlt négy vagy nyolc évben, amit az ott élők is értékelnek.

Kiemelte: megnehezíti a dolgukat az önkormányzati választási szabályok módosítása, amit - mint emlékeztetett - a Fidesz-többség fogadott el az Országgyűlésben. Egyebek mellett azért, mert tudatosan úgy írták át a választókörzeteket, hogy azzal hátráltassák a szocialista polgármesterek sikerét - tette hozzá.

A pártelnök megismételte: szeretnék, ha az emberek elgondolkodnának azon, szabad-e, lehet-e egy kézbe letenni minden hatalmat. Úgy látja, az önkormányzati választás jelenthet stoptáblát a Fidesz hatalomgyakorlásával szemben.

Tóth Imre, a XV. kerület szocialista polgármesterjelöltje közölte: tervei szerint a jövő héten leadják a szükséges ajánlószelvényeket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását