2024. május 6. - Ivett, Frida

Hien vietnami kiruccanása

A fiatal megasztáros Nguyen Thanh Hien (16) kitart családja mellett. Az elmúlt három hetet szülei egykori otthonában, Vietnamban töltötte.
2010. augusztus 6. péntek 17:40 - HírExtra
A lány először szólalt meg azóta, hogy édesapját és bátyját embercsempészet gyanújával előzetes letartóztatásba helyezték. Hien meg van arról győződve, hogy családtagjai ártatlanok, és semmi közük az ellenük felhozott vádakhoz. Most a távoli ázsiai országban a nagyszüleit látogatta meg az ifjú énekes.

– Én hiszek apám ártatlanságában. Ismerem őt, megbízom benne, és tudom, hogy semmi köze sincs ehhez az egészhez. És természetesen a bátyámban is – jelentette ki határozottan a lány, aki június 28-a óta rendszeresen beszél telefonon az édesapjával, ám sajnos a várva várt találkozás egyelőre várat magára. Édesanyját a bűncselekményben való részvétellel gyanúsítják, így ő házi őrizetben várja a fejleményeket.

Hien elmondása szerint édesanyja sokkal érzékenyebb ember, nehezebben viseli a történteket. Ennek ellenére az ügy még nem zárult le, hiszen a szülei és a bátyja nincsenek elítélve.

– Ez most nagyon nehéz helyzet, de át kell vészelnünk. El kell fogadni, hogy ez egy kemény időszak, de ilyen mindenki életében előfordul egyszer. Ez az élet rendje, az előző év jól sikerült, a mostani nem annyira. De úgy tudunk ezen enyhíteni, ha összetartunk – mondta bölcsen az ifjú sztár. Vietnamban, a családjával töltött három hét alatt Hien teljesen feltöltődött. Mint mesélte, ezt az utat eredetileg a szüleivel együtt tervezték, de ő mindenképpen el akart utazni, hogy lássa a nagyszülőket.

– Mindenképpen látni szerettem volna őket, hiszen már jócskán benne vannak a korban. Az időm nagy részét velük töltöttem – mondta. A rokonság számos tagja él Vietnamban. Ők folyamatosan szervezték a programokat, hogy Hien egy percre se unatkozzon.
A lány már három éve látta őket utoljára, és így természetesen nagyon örültek nekik. Sok időt töltöttek a tengerparton, amely egyszerűen feledhetetlen élmény volt. Unokatestvéreivel még kétszer bulizni is elment.

- Amit különösen szeretek ott, az a kaja. A sok tengeri herkentyű és az ízvilág egyszerűen isteni. Persze anyukám is szokott vietnami ételt főzni, de ott enni ilyeneket teljesen más. Egyébként Vietnam nagyon szélsőséges ország. Vannak nagyon szegény részei, de a főváros vagy főleg a délen fekvő Ho Si Minh-város rendkívül fejlett és nyugatias –számolt be az átélt élményeiről a tehetséges ifjú. Továbbá elmesélte, hogy egy ottani sztárnak teljesen más az élete .

– Ők ott tényleg nagyon nagy sztárok, rettentő sokat keresnek, és bálványozzák őket – mondta. Hien, aki már kijelentette, hogy amint lehetősége adódik, újból ellátogat második hazájába. Reméli, legközelebb már szüleivel és bátyjával együtt teheti meg a hosszú utat Vietnamba.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását