2024. június 15. - Jolán, Vid

Beckham, Beckham, Beckham!

Megbénította London közlekedését David Beckham, miután a sztárfocista személyesen vett részt az Armani fehérneműcég legújabb reklámkampányának megnyitóján, melynek – mint korábban – most is ő az arca.
2009. június 28. vasárnap 12:40 - HírExtra
David azonban nemcsak személyes jelenlétével őrjítette meg rajongóit, hanem azzal az óriásplakáttal is, mely a London legforgalmasabb bevásárló utcáján álló Selfridges áruház homlokzatát díszíti. A hatalmas poszteren a focista egy szál alsónadrágban, kidolgozott hasizmokkal, hátrazselézett hajjal hirdeti a cég termékeit. Nem csoda, hogy a reklám leleplezésének napján valósággal megbénult az egyébként is zsúfolt utca forgalma.

David rendelkezik azzal a csodálatos stílussal, amely inspiráló példaképpé tette őt, épp ezért tökéletes választás az Emporio Armani fehérneműjéhez. Nagyon izgatott vagyok, mert David Beckham új kampányfotóit kizárólag anyaországában (Anglia) mutatták be, és ami még ennél is jobb, hogy a Selfridges-nél, mely a kiskereskedelmi áruházláncok ikonja – nyilatkozta Armani. A megjelenést reggel több száz rajongó várta az ület előtt, csakúgy, mint tavaly, ám akkor Amerikában, a Macy’s-nél jelentették meg a reklámanyagot. Nem ez az első eset, hogy a 34 éves sportoló alsónadrágban pózol az Armani hirdetésein. Tavaly szeptemberben például sokan azt találgatták, hogy vajon természetes idomokkal szerepelt-e a reklámban, vagy számítógép segítségével nagyobbították meg a férfiasságát. Nem sokkal később egy angol DJ, aki egy illemhelyen találkozott a sztárral, fellebbentette a fátylat a titokról. Ő azt állította, hogy nem kamu, David Beckhamé tényleg ekkora.

Csak Victoriáért létezem


A nagy esemény kapcsán Beckham interjút is adott, melyben kifejtette, hogy életében a legfontosabb számára családja: felesége, Victoria és fiai: Brookly, Romeo és Cruz. A sztár azt is cáfolta, hogy valaha is randizott volna a magyar Fogarasy Mariann modellel. – Amiket rólam írnak, annak a kilencven százaléka egyszerűen nem igaz. Viszont ha mindig, mindent megcáfolnék, akkor nem jutna időm arra, hogy focizzak. Ugyanakkor el kell, hogy mondjam: nem randizok más nőkkel, Victoriáért létezem – szögezte le a szexis sportoló. Azt viszont bevallotta, hogy egy ismert nőt rendszeresen felhív. Kate Beckinsdale a Beckham házaspár jóbarátja és David hetente többször is beszél vele, hogy leellenőrizze: felesége, aki Los Angelesben maradt ( és aki Kate egyik legjobb barátnője) jól érzi-e magát, míg ő Európában turnézik. – Hetente beszélünk, de erről Victoria is tud és nincs ellene kifogása – állítja a sztárfocista.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását