2024. április 23. - Béla

Új rekordot döntött a Facebook

Félmilliárd felhasználó fölött jár a Facebook, amely hat évvel ezelőtt mindössze egy egyetemi közösségi oldalként indult. Mark Zuckerberg a Facebook alapítója videoüzenetben köszöntötte a közösségi portál használóit, akik szerinte valóban világméretű mozgalmat hoztak létre.
2010. július 22. csütörtök 07:30 - HírExtra
Az újabb mérföldkőnek tekintett felhasználói számot a Facebook Stories nevű alkalmazás elindításával ünnepelték. Ezzel a programmal a felhasználók saját történeteiket írhatják meg, amelyeket témák, valamint földrajzi hely szerint oszthatnak meg egymással.

A közösségi portál a szolgáltatás körüli heves viták, vélt vagy valós személyiségjogi aggodalmak ellenére is exponenciálisan növekszik. A Facebooknak az első 4 évben sikerült elérnie a 100 millió felhasználót, tavaly decemberben pedig már több mint 350 millió fiókkal büszkélkedhetett. A közösségi portál jelenlegi 500 milliós létszámának 70 százaléka az Egyesült Államokon kívüli területekről származik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását