2024. április 29. - Péter

Drogdílereket fogtak a kommandósok

Drogterjesztőket fogtak el a Neutron bevetési osztály kommandósai a 6-os főúton csütörtökön este - közölte Buda Bernadett rendőr százados pénteken az MTI-vel.
2010. július 2. péntek 16:15 - HírExtra
Az akcióban részt vettek a megyei rendőr-főkapitányság felderítő osztályának és a Szekszárdi Rendőrkapitányság tolnai rendőrőrsének munkatársai is - tette hozzá a szekszárdi kapitányság sajtóreferense.

Csütörtökön este állítottak meg egy autót, amelyben négyen utaztak. Az egyik nő táskájából kábítószernek látszó anyag került elő. A 25 éves tolnai nő a 2,1 gramm fehér színű anyagról azt mondta, kokain. A nő lakóhelyén házkutatást tartott a rendőrség, és lefoglalt 190,1 grammnyi speedet.

A rendőrségen elvégzett vizsgálat igazolta, hogy valóban amfetamintartalmú anyagról van szó, így a fiatal nőt, H. F.-et kábítószerrel visszaélés bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás eredményeként kiderült, hogy a szintén tolnai 26 éves T. J. többször adott át továbbértékesítésre H. F-nek. Buda Bernadett tájékoztatása szerint T. J. korábban már több alkalommal került a rendőrség látókörébe, és kábítószerrel visszaélés miatt is folyt ellene eljárás.
A Szekszárdi Rendőrkapitányság mindkét személyt őrizetbe vette, és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását