2024. május 8. - Mihály

Zalatnay teste már nem vonzó?

Zalatnay Cini elképesztő sikereket ért el 2003-as aktfotóival, ami a nyuszis magazinban jelent meg. Az idősödő hölgy egyben a korelnök is, Liptai Claudia sem tudta letaszítani a trónról: még mindig ő a legnépszerűbb nyuszi.
2010. június 29. kedd 15:53 - HírExtra
Cini azóta sikkasztott, csalt, börtönben ült, megjárta a pokol bugyrait. Hiába történt mindez, szőrös ölére még mindig kíváncsiak a fotósok és talán az erotikus magazinok fogyasztói is. Persze hiába: Cini nem áll kötélnek bárki bármit is állít! Pedig nyilván minden cég szép pénzt kínál neki, de úgy tűnik, Cinit már nem motiválják a milliók – legalábbis azon az áron, hogy vetkőznie kell.

Rengetegen kérdezték tőlem, levetkőznék-e újra, ha felkérne a nyuszis magazin. Érthető az érdeklődés, hiszen szép sikert ért el a magazin, és én magam is hihetetlennek tartottam, hogy gyakorlatilag legidősebb Playboy-nyusziként ilyen érdeklődés övezte a képeket – mondta Cini.

– Vonzó az ötlet és hízelgő is, nagyon jólesik, hogyha bárki is lát bennem fantáziát, de csak azt tudom mondani, ha megkeresnének nemet mondanék. Mint ahogyan a híresztelések ellenére nemet mondtam két hangszercég felkérésére, és egy ékszercég naptárfotozásos megkeresésére is. Nem azért mert prűd lettem, egyszerűen nem hiszek abban, hogy a playboyos sikert meg lehet ismételni! Az egyszeri alkalom volt, ráadásul azóta eltelt hét év. Nem hiszem, hogy az emberek kíváncsiak rám! – közölte Cini.

Cini! Inkább énekelj vagy kötögess, de a vetkőzés már nem a te műfajod.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását