2022. július 1. - Tihamér, Annamária

Bárándy lehet az MSZP főpolgármester jelöltje

Konszenzusos jelölt esetén kész visszaléptetni Horváth Csabát a budapesti MSZP; a Népszava információi szerint szűk körben, mások mellett Bárándy Péter volt igazságügyi miniszter neve is szóba került főpolgármester-jelöltként.
2010. június 18. péntek 08:12 - HírExtra
A lap pénteki számában azt írta: az LMP már bejelentette, önálló jelöltet akar állítani. Mint írták, néhányan tudni vélik, hogy Jávor Benedeket, a fenntartható fejlődés bizottsága elnökét kívánja indítani a posztért a párt.

A Népszava szerint a szocialisták állítólag azt mondják, ha az LMP elzárkózik, nincs értelme új jelöltet keresni, mert az vélhetően nem tudja legyőzni Tarlós Istvánt. Ebben az esetben Horváth marad a jelölt.

A lap azt írta: a politikus amúgy végigcsinálja a kampányt, hiszen az MSZP fővárosi listáját mindenképpen ő vezeti. A fővárosi szocialisták küldöttgyűlése pénteken Horváth Csabát a szervezet elnökévé választja - írta a Népszava, amely arról is írt, hogy akadnak, akik szerint a politikust így kárpótolják az esetleges visszalépésért.

A lap egyúttal interjút közöl Burány Sándorral, a fővárosi szervezet távozó elnökével, ebben a politikus azt mondta: senki nem kérte, hogy álljon félre, saját bevallása szerint két évvel ezelőtt, amikor újrajelölték, tudta, hogy legközelebb már nem indul a posztért.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását