2024. április 29. - Péter

2 milliárdos fejlesztés

Keller László több mint 2 milliárdos fejlesztést szavaztatott meg a törökbálinti képviselő-testülettel 6 nappal az időközi választás előtt. A rendkívüli testületi ülést Keller azért hívta össze, hogy a városközpont újjáépítésére, az új Városháza megépítés
2008. január 15. kedd 16:51 - Hírextra
2008. január 20-án időközi polgármester- és képviselő-választást tartanak Törökbálinton, ahol a testület tavaly októberben jobboldali többséggel feloszlatta magát. Az oszlató képviselők a működésképtelenséggel magyarázták döntésüket, de a tegnapi, szinte egyhangú szavazás ezt nem támasztja alá.

Keller László elmondta, hogy következetes, kitartó munkával minden hátráltató szándék ellenére is sikerül megvalósítani azokat az előremutató változásokat, melyek a település valódi érdekét szolgálják.

A vasárnapra kiírt időközi választáson újra indul Keller László, a település korábbi szocialista polgármestere. A helyi Fidesz által vezérelt puccs ellenére folytatni kívánja Törökbálint szolgálatában végzett eredményes munkáját.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását