2024. április 25. - Márk

Gáspárék költöznek, de mi lesz a gyerekekkel?

Ismét felröppentek a hírek, hogy Győzike és családja maga mögött hagyja a salgótarjáni és nógrádmegyeri házakat és Pest megyébe költöznek.
2010. június 10. csütörtök 16:23 - Ács Noémi

A showman sárga villájából már elvitték a kamerákat, a bútorokat, Győzi pedig a koporsóbiznisz oltárán szeretné feláldozni a tarjáni épületet, ami bemutatóteremként funkciónál tovább.

A költözés azonban nem csak a bútorok átmozgatásával jár. Győzike lányai tavaly szeptemberben kerültek új iskolába, Virág szeptemberben kezdte meg általános iskolai tanulmányait, Evelin pedig a gimnázium kapuit lépte át. Az iskola pedig nem csak a tanulásról szól, kapcsolatok, barátságok alakulnak ki, amiket egy költözés könnyen megszakíthat.

Nemrég kezdték az iskolát

Evelin nemrégiben extrém fotósorozattal sokkolta a nagyérdeműt, amivel az általános iskolai társainak kívánt visszavágni a sok éven át tartó kiközösítések és megaláztatások miatt.
Miután felvételt nyert a gimnáziumba, új környezetbe került, ahol talán elfogadóbbak voltak vele társai, mint az előző években. 

Virágnak valószínűleg még nehezebb dolga volt, hiszen nem csak új emberekkel ismerkedett meg, hanem az óvoda után egy szigorúbb intézménybe került, ahol ráadásul mindenki tudta, hogy ki is az a Gáspár Virág. Az ismertség mellett a kisiskolások társadalmába való bekerüléssel is meg kellett küzdenie, amiről tudjuk, hogy egy átlagos kisgyerek számára sem könnyű. Most pedig, hogy egy év után sikerült megszokniuk az új légkört, barátságokat kötöttek, minden bizonnyal újra szembe kell nézni a változásokkal. 

Ez még nagyon messze van, egyelőre nem gondolkodtunk rajta! – felelte Győzike, amikor a HírExtra megkérdezte őt, hogy tudják-e már hová fognak járni iskolába a lányok a költözés után. 

Van-e esélyük normális életet élni a Gáspár lányoknak? Elbírják-e a nyomást, ami a nyakukra nehezedik? Be tudnak-e majd illeszkedni az új iskolákba, ha arra kerül a sor, anélkül, hogy rágalmaznák őket a hírnév miatt? Az iskolaváltás az átlag embereknek is a tanulás rovására mehet, Evelinnek és Virágnak pedig mindezt ismert személyekként kell átvészelniük. Vajon sikerül nekik?

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását