2024. június 13. - Antal, Anett

Erotikus show-ban szerepel a kebelcsoda

A hétvégén megtartotta utolsó Las Vegas-i előadását Hans Klok illuzionista és Pamela Anderson. A 40 éves kebelcsoda és a világhírű mágus június eleje óta volt látható a The Beauty Of Magic című showban.
2007. december 10. hétfő 14:30 - Hírextra
Az egykori Baywatch-sztár a műsorban szexi fürdőruhában lebegett a színpad fölött, és már az első előadás után áradozott: "Imádom a mágiát, mindent szeretek, ami megmagyarázhatatlan!" A szőkeség lelkesedése az utolsó produkció után sem lankadt. "Valóra vált az álmom. Nagyszerű volt egy mágus asszisztensének lenni. És még a tériszonyomat is sikerült legyőznöm."

A modell-színésznő azt is elárulta, hogy a show kedvéért minden más filmes vagy tévés ajánlatot visszautasított, amivel szinte az őrületbe kergette az ügynökeit. Pam újra megszellőztette, hogy hamarosan visszavonul kanadai birtokára.

Egyelőre azonban még nem tartunk itt. Pamela tervei között szerepel ugyanis egy új sztriptízműsor, amelyben David LaChapelle lesz a segítségére. A kebelkirálynő januárban közöl részleteket a show-ról. A műsor már csak azért is izgalmasnak ígérkezik, mivel David LaChapelle a különleges fotózás mestereként közismert, szinte az összes sztár megfordult már a lencséje előtt. A New York Magazine egyenesen a fotózás Fellinijeként emlegeti.

Forrás: hirado.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását