2024. április 18. - Andrea, Ilma

Gyaloglás az életért

Csaknem tízezren vettek részt és ragadtak rózsaszín luftballont a szervezők közlése szerint az AVON Gyaloglás az Életért elnevezésű hétvégi rendezvényén, amelyen a mellrák elleni küzdelem, a megelőzés és a szűrővizsgálatok fontosságára hívták fel ismételten a figyelmet.
2010. június 6. vasárnap 13:19 - HírExtra
Az idei négy kilométeres sétán kétszer annyian vettek részt a budapesti Városligetben és környékén, mint tavaly. A menethez ismert sztárok is csatlakoztak, mások között Zséda, Lilu, Ördög Nóra, Gombos Edina, Gönczi Gábor, Brózik Klári, Madár Vera, Szabó Zsófi, Végh Judit, Legerszki Kriszti, Kardos Eszter, Balogh Edina, Pécsi Ildikó, Dombóvári Vanda, Terecskei Rita, Gór Nagy Mária, Sarka Kata, Baby Gabi, Fresh Viki, Tornóczky Anita, Köböl Anita, Némethy Marcsi, Nagy Adrienn, Bartók Eszter, Debreczeni Zita, Dukai Regina, Rubint Réka, Horváth Éva, Zimány Linda, Ádok Zoli, Kovács Áron, Vágó Piros, Keleti Andrea, Völgyesi Gabi, Kovács Ági, Oszter Alexandra, Bencsik Tamara, Galambos Dorina.

A mellrák a nők leggyakoribb daganatos megbetegedése, ám a vizsgálati technika és a kezelési lehetőségek gyors ütemű fejlődése lehetővé teszi az időben felfedezett megbetegedések túlnyomó részének gyógyítását.

A figyelemfelhívás mellett az adománygyűjtés is célja volt a rendezvénynek. Több ezren vásárolták meg az adománygyűjtő pólót, és bejelentették azt is, hogy a kozmetikai cég a tavalyi gyaloglás óta 50 millió forintot gyűjtött össze, amelyet a Magyar Rákellenes Ligával közösen kiírt pályázatokon az emlőrákszűrés modernizálására és műszerekre fordítanak.

Az eseményen zenés programok és játékok is várták az érdeklődőket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását