2024. március 29. - Auguszta

Legalább százan hallották Daróczi "gyilkosának" a nevét

Múlt szerdán helyezték örök nyugalomra - ezt lehetne mondani, ám nyugodni mégsem hagyják. Édesapja, Choli bácsi a temetés napján Hajdú Péter műsorának felvételén megnevezte a vélt gyilkost.
2010. április 21. szerda 09:59 - HírExtra
A történetben mindössze annyi hiba van, hogy Choli bácsi nem csak leírta azt a nevet, hanem érthetően ki is mondta. Ezt ugyan kivágták a műsorból, de az ott ülő közönség - legalább száz ermber - jól érthetően hallotta azt a bizonyos nevet. Azóta széles körben elterjedt a név, melynek a gyilkossággal meggyanúsított illető érthetően nem örül, és jogilag már most is elégtételt kereshetne. Amíg azonban nevét nem írja le egy újság sem és nem hangzik el egy tévében, rádióban sem, az Epizód magazin értesülései szerint nem tereli jogi útra az ügyet. Ám amint ez megtörténik, valószínű, hogy perelni fog.

Choli bácsi jegyzőkönyvbe is mondta véleményét, illetve a műsorban közölte, látta a fotókat a helyszínről, melyen gyilkosságra utaló nyomokat talált. Ha mindezeket a rendőrség nem vizsgálja, maga fog feljelentést tenni az ügyben - szögezte le.

Daróczi Dávid édesapja Hajdú Péter műsorában nem csinált titkot abból, hogy véleménye szerint veszélyben van a családja és Liptai Claudia is, fia szerelme.

Choli Daróczi József arról beszélt: Dávid halála után, az első este Claudia náluk volt Csepelen, és a kertben beszélgettek. Ő próbált tőle kérdezni néhány dolgot, és feltűnt neki, hogy a fiatalember, aki vele volt, és állítólag Dávid barátja, minden kérdésre Claudia helyett válaszolt. Choli bácsi a miértre rákérdezett Liptainál, és ez a férfi ekkor olyan volt, mintha menekülni akart volna - vélekedett Daróczi Dávid édesapja.

Hajdú Péter kérésére ekkor vetette papírra annak az illetőnek a nevét, akinek véleménye szerint köze van a fia halálához - arra az esetre, ha vele vagy a családtagjaival valami történne - már ez is bizonyíték rá, hogy neki igaza volt - mondta. A papírlapot átadta Hajdúnak, aki azt ígérte: azt egy ügyvédre fogja bízni.
Forrás: ma.hu/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Kiss Roland
2010. április 21. 23:10
A név többször is megjelent, így ismert a sajtóból. Az állítólagos "barát", akinek egy homoszex bárban van érdekeltsége, nagypénteken éjjel holtan találta D. D.-t Batiz András kölcsönadott lakásában.

Kombinációs lecke feladva...
menasagh
2010. április 21. 21:00
Ezzel csak el-cigánizáljág az ügyet !
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását