2022. december 10. - Judit

Choli bácsi: Tudom ki ölte meg a fiamat!

Tegnap, Daróczi Dávid temetése napján, édesapja Choli bácsi a Frizbi felvételén megnevezte fia vélt gyilkosát. A nevet egy borítékban ügyvédi letétbe helyezték.
2010. április 15. csütörtök 14:25 - HírExtra
Februárban találkoztak utoljára személyesen, akkor téma volt az eljegyzés, és hogy mikor mutatja be a családnak Claudiát. Choli bácsi véleménye szerint soha olyan kiegyensúlyozottnak nem látta fiát, mint akkor.

Meggyőződése, hogy fia nem saját kezével vetett véget életének, valaki hozzásegítette. Amikor hazavitték a ruháit, az inge vérfoltos volt, amit a rendőrök állítólag figyelmen kívül hagytak.

Choli bácsi tegnap este a Frizbi felvételén elmondta, hogy meg van győződve arról, hogy fia nem öngyilkos lett.

– Meg vagyok róla győződve, hogy nem lett öngyilkos, és egyre több jel utal erre – mondta Choli bácsi. – Több gazdasági vállalkozásban érdekelt volt, s szerintem ezekből a körökből kerülhetett ki a gyilkosa is. Láttam a helyszínen készült fotókat, és a ruháján is vannak olyan jelek, amelyek erre utalnak. Kedden hozták haza a ruháját, amelyet akkor viselt, s véres volt az inge. Egy öngyilkos, akasztott embernek nem véres az inge! Az állítólagos depresszióról sem tudtunk. Az édesanyja mosta, vasalta a ruháit, és soha nem találkozott gyógyszerekkel, vagy erre utaló jelekkel – írja a Bors

– A fiatalembert, aki megtalálta, nem ismertem soha. Azt mondják, a fiam barátja volt korábban. A halála után elkísérte Claudiát hozzánk Csepelre, s hiába akartam feltenni a kérdéseimet Claudiának, mindig ez a fiatalember válaszolt helyette. Ideges volt, s hamar szabadulni akart. Menjünk innen! – mondta Claudiának. Pedig Claudia nem volt olyan állapotban, hogy ne tudott volna válaszolni. De veszélyben van ő is. Claudia, a feleségem és én is életveszélyben vagyunk – mondta Choli bácsi

– Leírná a nevét annak, akire gyanakszik? Ügyvédi letétbe helyezzük – fordult hozzá Hajdú, s Choli bácsi a TV2 kamerái előtt vetette papírra gyanúsítottja nevét.

A Bors információi szerint Choli bácsi megvárja a rendőri és orvosi jelentést, majd feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen.
Forrás: Hírextra/Borsonline
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását